Decret 68/2022, del 23-2-2022, pel qual s' aprova la modificació del Reglament de l' Agència de Qualitat de l' Ensenyament Superior d' Andorra (AQUA).

Fecha23 Febrero 2022
Fecha de publicación02 Marzo 2022
SecciónGovern
Número de Gaceta27
GR20220224_12_03_12

Decret 68/2022, del 23 de febrer del 2022

Decret 68/2022, del 23-2-2022, pel qual s' aprova la modificació del Reglament de l' Agència de Qualitat de l' Ensenyament Superior d' Andorra (AQUA).

Exposició de motius

El dia 24 de febrer del 2021 el Govern va aprovar el Decret 63/2021, del 24-2-2021, pel qual s' aprova el Reglament de l' Agència de Qualitat de l' Ensenyament Superior d' Andorra (AQUA), en compliment de la disposició final segona de la Llei 14/2020, del 12 de novembre, de modificació de la Llei 9/2016, del 28 de juny, de creació de l' Agència de Qualitat de l' Ensenyament Superior d' Andorra (AQUA), que n' encomanava el desplegament reglamentari.

El Reglament de l' Agència de Qualitat de l' Ensenyament Superior d' Andorra (AQUA) regula la Comissió d' Avaluacions, i en concret les seves funcions, els membres, les funcions de la persona que ocupa la presidència, la convocatòria i el funcionament i la remuneració dels seus membres. Havent posat en pràctica la Comissió d' Avaluacions, s' ha copsat la necessitat d' adequar alguns aspectes al funcionament actual.

Pels motius exposats, i a proposta de la ministra d' Educació i Ensenyament Superior, el Govern, en la sessió del 23 de febrer del 2022, aprova aquest Decret amb el contingut següent:

Article únic

S' aprova la modificació del Reglament de l' Agència de Qualitat de l' Ensenyament Superior d' Andorra (AQUA), que entrarà en vigor l' endemà de ser publicat al Butlletí Oficial del Principat d' Andorra.

Article 1. Modificació de l' article 16

Es modifica l' article 16 del Reglament de l' Agència de Qualitat de l' Ensenyament Superior d' Andorra (AQUA), el qual queda redactat com segueix:

' Article 16. Membres de la Comissió d' Avaluacions

1. La Comissió d' Avaluacions està integrada per:

a) La persona que exerceix la direcció de l' AQUA, que ocupa la presidència de la Comissió.

b) Un mínim de dos membres vocals, un dels quals ocupa la vicepresidència.

2. Nomenament de les persones membres de la Comissió d' Avaluacions:

a) Les persones membres de la Comissió d' Avaluacions són nomenades pel Comitè Director.

b) Per elegir els membres vocals es valora, com a mínim, que tinguin una trajectòria reconeguda en l' àmbit de l' ensenyament superior a l' Espai Europeu d' Ensenyament Superior, que tinguin coneixement del context andorrà i que no tinguin un conflicte d' interessos per exercir com a membres de la Comissió.

c) La presidència de la Comissió d' Avaluacions pot nomenar un...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR