Decret del 9-5-2018 que regula el fitxer de dades personals denominat ' Registre de les persones vinculades a l' Àrea de Serveis Socials i Sociosanitaris' del Departament d' Afers Socials.

Fecha09 Mayo 2018
Fecha de publicación16 Mayo 2018
Número de Gaceta29
SecciónGovern
GD20180510_11_19_48

Decret

L' article 30 de la Llei 15/2003, del 18 de desembre, qualificada de protecció de dades personals estableix, entre altres aspectes, que la creació, la modificació o la supressió de fitxers de naturalesa pública s' ha de dur a terme mitjançant una norma de creació, que ha de ser aprovada per l' entitat pública responsable de tractar-los i que ha de ser publicada al Butlletí Oficial del Principat d' Andorra abans que es creï, es modifiqui o se suprimeixi el fitxer.

En conseqüència, a fi de fer efectiu el mandat legal anteriorment esmentat i per tal de garantir la màxima transparència en el tractament de les dades de caràcter personal de les persones vinculades a l' Àrea de Serveis Socials i Sociosanitaris, i assegurar així als ciutadans l' exercici dels seus drets legítims, convé promoure aquest Decret, que es desglossa en dos articles, una disposició final que en fixa l' entrada en vigor i un annex.

Ateses les consideracions esmentades, a proposta del ministre d' Afers Socials, Justícia i Interior, el Govern, en la sessió del 9 de maig del 2018, aprova aquest Decret amb el contingut següent:

Article 1

Es crea el fitxer de dades personals denominat ' Registre de les persones vinculades a l' Àrea de Serveis Socials i Sociosanitaris' , amb les característiques que es descriuen a l' annex d' aquest Decret i que està subjecte a tots els efectes a la Llei 15/2003, del 18 de desembre, qualificada de protecció de dades personals.

Article 2

Per al fitxer que es crea, es regula el tractament i s' estableixen a l' annex la denominació, la finalitat del tractament del fitxer, les fonts de les quals s' obtindran les dades de caràcter personal, la tipologia de dades que contindrà el fitxer, les comunicacions de dades que es preveu efectuar, la identificació d' altres entitats amb les quals es preveu intercanviar dades personals a l' efecte de la gestió del fitxer, la identificació dels òrgans responsables del fitxer i dels òrgans davant els quals es podran exercir els drets d' accés, de rectificació, de supressió i d' oposició, i una descripció genèrica de les mesures tècniques i d' organització que s' apliquen al tractament del fitxer, d' acord amb l' article 12 de la Llei 15/2003, del 18 de desembre, qualificada de protecció de dades personals.

Disposició...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR