Decret del 27-6-2013 pel qual s’aprova provisionalment la modificació del Pla d’Ordinació i Urbanisme de la Parròquia d’Ordino.

Decret

Vist el Pla d’Ordenació i Urbanisme de la Parròquia d’Ordino, aprovat definitivament el dia 12 d’octubre de 2006, així com les modificacions efectuades fins a la data.

Vist l’informe lliurat pel servei tècnic del Comú d’Ordino en data 20 de juny de 2013.

Atès que el redactat de l’article 79 de les Ordinacions reguladores de la normativa subsidiària i de rehabilitació d’edificis no concorda amb l’article 8 del Reglament de construcció de data 3 d’octubre del 2012, i que convé modificar el redactat d’aquell article de la normativa comunal, i ajustar-lo al redactat del reglament de més alt rang normatiu.

El Consell de Comú, en la sessió de data 27 de juny de 2013,

Decreta:

Primer

Aprovar provisionalment la modificació de les Ordinacions reguladores de la normativa subsidiària i de rehabilitació d’edificis del Pla d’Ordenació i Urbanisme de la Parròquia d’Ordino, en el sentit que es justifica en aquest mateix decret i l’informe del servei tècnic del Comú d’Ordino, i en concret:

Modificar el redactat de l’article 79, segons el text següent:

“Article 79

Sistema hidrològic (H)

  1. - A fi de garantir tant la preservació ambiental com la seguretat de les edificacions en sòl urbà consolidat, urbà no consolidat i en el sòl urbanitzable, s’estableix una franja no construïble per la iniciativa privada de 5 m d’amplada en cada un dels marges dels rius, a partir del límit extern de la llera definida pels límits oficials d’edificació.

  2. - En tot cas, sobre la llera dels rius i torrents i en les seves...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR