Decret del 27-2-2014 pel qual s’aprova el Reglament per a la utilització de les sales del Centre Cultural La Llacuna.

Decret

El Comú d’Andorra la Vella, en la sessió del Consell de Comú del 27 de febrer del 2014, ha aprovat el següent:

Reglament

per a la utilització de les sales del Centre Cultural La Llacuna

Article 1

Objecte

  1. L’objecte d’aquest reglament és establir un procediment per a la utilització de les sales i del material tècnic del Centre Cultural La Llacuna, adscrit a l’Àrea de Cultura del Comú d’Andorra la Vella.

    El servei ofereix la utilització de sales, per a la realització d’actes o activitats de caràcter públic, i la cessió d’espais destinats a exposicions artístiques, principalment de caràcter col·lectiu.

  2. La utilització de les sales es realitza mitjançant la cessió i/o lloguer dels espais del Centre Cultural, donant prioritat a les persones físiques o jurídiques, públiques o privades, que realitzen activitats obertes al públic. Puntualment, es poden llogar sales a les persones físiques o jurídiques privades, per realitzar activitats de caràcter privat i tancades al públic.

  3. Els espais destinats al lloguer i/o cessió són els següents:

    - Sala d’Actes: sala destinada a actes públics de més de 20 persones i amb aforament màxim de 100 persones.

    - Sala de reunions: sala per a reunions públiques o internes amb un aforament màxim de 20 persones.

    - Sala 1, sala 2, sala 3 i sala 4: aquestes sales són només d’ús per a la realització d’activitats d’arts escèniques.

    - Vestíbul: espai destinat a exposar obra artística, social, cultural, científica o divulgativa.

    - Espai B’Art: espai destinat exclusivament a exposicions de l’Escola d’Art d’Andorra la Vella.

  4. El servei de cessió d’espais destinats a exposicions col·lectives, artístiques o divulgatives, provinents tant del món associatiu, com l’institucional o el privat, es realitza sempre i quan no tinguin finalitat lucrativa. Les exposicions artístiques individuals van destinades principalment als alumnes de l’Escola d’Art, sempre sota la supervisió i acompanyament dels seus professors, que autoritzen el seu procés creatiu.

  5. El Comú d’Andorra la Vella es reserva el dret d’autoritzar l’exposició d’un particular si la creu catalogada d’altíssim interès públic, per a la promoció de la parròquia.

Article 2

Utilització

  1. Totes les activitats que es desenvolupen a tots els espais del Centre Cultural La Llacuna s’ajusten a la llei. No s’autoritzaran actes que fan apologia de la violència, intolerància o amb qualsevol contingut discriminatori, sigui de gènere, sexe, raça, cultura i/o religió.

  2. El Comú d’Andorra la Vella es reserva el dret d’admissió sobre el contingut de les exposicions i dels actes que es realitzin a les dependències del Centre Cultural La Llacuna.

  3. La utilització dels espais comporta l’acceptació íntegra d’aquest reglament i el procediment s’iniciarà mitjançant sol·licitud.

  4. Els preus a pagar per la utilització dels espais són els estipulats a l’Ordinació de preus públics vigent del Comú d’Andorra la Vella.

Article 3

Sol·licituds

  1. Sol·licitud per a la utilització de les sales

    1. La demanda d’utilització de les sales es realitza mitjançant sol·licitud a l’Àrea de Cultura del Comú d’Andorra la Vella, facilitada per la Secretaria del Centre Cultural La Llacuna. La sol·licitud per a la utilització de les sales figura com a annex 1 d’aquest reglament.

    2. Les dades obligatòries i necessàries per tramitar la sol·licitud són:

      - Nom o denominació social del sol·licitant

      - Persona i telèfon de contacte

      - Número de registre comunal o còpia de la resolució del Govern per a les associacions o entitats sense ànim de lucre (en cas que no estiguin registrades al Comú)

      - Data i hora d’utilització de la sala o celebració de l’acte

      - Resum de l’activitat que s’hi desenvoluparà

      - Necessitats tècniques per al muntatge.

    3. La cessió per a cursos i cursets anyals és prioritària per a entitats i associacions sense ànim de lucre, essent...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR