Decret de l' 11-2-2015 pel qual s' aprova el Reglament relatiu a la utilització del segell oficial de control i garantia' Carn de qualitat controlada d' Andorra' per a la producció de carn de cavall.

Fecha de publicación18 Febrero 2015
Fecha11 Febrero 2015
Número de Gaceta13
SecciónGovern
ga27013017

Decret pel qual s' aprova el Reglament relatiu a la utilització del segell oficial de control i garantia' Carn de qualitat controlada d' Andorra' per a la producció de carn de cavall

Exposició de motius

El Govern va aprovar en la sessió del 2 de juny de 1999 el Reglament relatiu a la utilització del segell oficial de control i garantia ' Carn de qualitat controlada d' Andorra' per a la producció de vedells, vedelles i anolles, vaques i bous.

El Govern va aprovar en la sessió de 10 de juliol del 2002 el Reglament relatiu a la utilització del segell oficial de control i garantia ' Carn de qualitat controlada d' Andorra' per a la producció de corders i cabrits.

Vistos l' alt grau d' acceptació per part dels consumidors de la carn emparada i les demandes per a l' ampliació del Reglament esmentat a d' altres produccions ramaderes del país, es decideix ampliar-lo per a la producció de carn de cavall.

A proposta del Ministeri d' Economia i Territori s' aprova el Reglament relatiu a la utilització del segell oficial de control i garantia ' Carn de qualitat controlada d' Andorra' per a la producció de carn de cavall.

Article únic

S' aprova el Reglament relatiu a la utilització del segell oficial de control i garantia ' Carn de qualitat controlada d' Andorra' per a la producció de carn de cavall, que entrarà en vigor l' endemà de ser publicat al Butlletí Oficial del Principat d' Andorra.

Reglament relatiu a la utilització del segell oficial de control i garantia' Carn de qualitat controlada d' Andorra' per a la producció de carn de cavall

Capítol primer. Sol·licituds

Article 1
Presentació de la sol·licitud d' autorització

La sol·licitud d' autorització d' utilització del segell de control i garantia ' Carn de qualitat controlada d' Andorra' s' ha de presentar davant del Departament d' Agricultura, mitjançant el formulari establert a aquest efecte.

Article 2
Contingut de la sol·licitud d' autorització

1. Tota sol·licitud d' autorització d' utilització del segell de control i garantia ' Carn de qualitat controlada d' Andorra' ha de contenir les indicacions següents:

a) Si la persona sol·licitant és una persona física, el nom complet i el número de passaport o document d' identitat.

b) Si la persona sol·licitant és una persona jurídica, la denominació social completa i la forma jurídica segons la qual està constituïda.

c) L' adreça postal, el número de telèfon i el fax, si escau, de la persona sol·licitant.

d) La utilització que se sol·licita fer del signe, en particular:

i. Si es vol utilitzar en la comercialització de la carn.

ii. Si es vol utilitzar en publicitat, ja sigui gràfica o visual, o per fer referència al segell en publicitat audible.

Article 3
Contingut específic d' una sol·licitud per utilitzar el segell en publicitat

Si és una sol·licitud per utilitzar el segell de control i garantia ' Carn de qualitat controlada d' Andorra' en publicitat, la persona sol·licitant ha d' aportar proves documentals que acreditin que participa en la comercialització de carn autoritzada a utilitzar el segell de control i garantia ' Carn de qualitat controlada...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR