Edicte del 5-6-2014 pel qual es convoca un concurs públic nacional, per a la contractació del servei de lloguer, manteniment, muntatge i desmuntatge de motius nadalencs de llum per a la decoració de la Parròquia de Canillo durant les festes de Nadal.

Edicte

La junta de govern del Comú de Canillo, reunida en sessió de 5 de juny del 2014 ha acordat convocar un concurs públic nacional, per a la contractació del servei de lloguer, manteniment, muntatge i desmuntatge de motius nadalencs de llum per a la decoració de la Parròquia de Canillo durant les festes de Nadal.

Els interessats a participar al concurs, poden retirar la documentació necessària, després del pagament del preu públic corresponent, al Servei de Tràmits d’aquest Comú.

Les ofertes s’han de presentar en sobres tancats i lacrats abans de les 14 hores del dia 24 de juliol de 2014. L’obertura de plecs es...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR