Decret del Consell Directiu del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS) pel què s’aproven els serveis del Centre Hospitalari Andorrà (CHA) als que poden accedir els professionals de la salut privats especialistes en medicina estètica.

Decret del Consell Directiu del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS) pel què s’aproven els serveis del Centre Hospitalari Andorrà (CHA) als que poden accedir els professionals de la salut privats especialistes en medicina estètica.

Vist el Reglament de prestació de serveis del Centre Hospitalari Andorrà a professionals de la salut que desenvolupen activitats privades, aprovat pel Govern en data 19 de juny del 2013, en el què es preveu la possibilitat que el SAAS, mitjançant decret, determini el serveis que el SAAS pot oferir en l’àmbit del CHA a aquells professionals de la salut que desenvolupin activitats privades, definint en cada cas els serveis als que poden accedir i les tarifes corresponents.

Atès que actualment, hi ha una certa demanda de professionals de la medicina estètica que han manifestat el seu interès en desenvolupar i crear nous centres assistencials al país, necessitant però del suport de la plataforma hospitalària.

Considerant que el CHA és de fet la única plataforma hospitalària que existeix actualment a Andorra, i que avui aquest disposa de capacitat per a poder prestar servei a aquests professionals del sector privat sense que això hagi de afectar la prestació del servei públic, afavorint al mateix temps, que es puguin optimitzar determinats recursos humans, materials i estructurals dels que es disposa.

El Consell Directiu del SAAS, en la seva sessió de 21 de juny del 2013, ha aprovat el següent:

Decret

Article 1

Es declara la medicina estètica com una activitat mèdica privada que pot accedir als serveis del CHA d’acord amb el que s’estableix en Reglament de prestació de serveis del Centre Hospitalari Andorrà a professionals de la salut que desenvolupen activitats privades, de 19 de juliol del 2013.

Article 2

Els serveis del SAAS als que poden accedir els especialistes en medicina estètica i les tarifes d’aquests serveis, als efectes previstos en el referit reglament, són les que figuren en annex al present Decret.

Disposició final

Aquest Decret entra en vigor el mateix dia de la seva publicació al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra.

Cosa que es fa pública per a coneixement general

Andorra la Vella, 21 de juny del 2013

Cristina Rodríguez Galan

Presidenta del Consell Directiu del SAAS

Annex

Tarifes mòduls prestacions medicina estètica

MÒDUL A – CIRURGIES SIMPLES DE MENYS DE 2:30 HORES

ACTETEMPS (‘)BLOC QUIRÚRGICANESTÈSIA LOCALSEDACIÓANESTÈSIA GRAL.REANIMACIÓINFERMERINGRÈS

24 H...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR