Edicte del 31-03-2014 pel qual s’anuncia la subhasta pública de dues unitats immobiliàries (pis i pàrquing) situades a l’edifici Can Solà IV d’Andorra la Vella.

Edicte

Per acord del Consell d’Administració de la CASS del 31 de març del 2014 es vol procedir a la subhasta pública de les unitats immobiliàries que es descriuen a continuació propietat de la CASS, i situades a l’edifici Can Solà IV, d’Andorra la Vella.

Les característiques tècniques d’aquestes unitats immobiliàries són les següents:

Pis o apartament planta segona, porta cinquena, escala B situat a l’edifici Can Solà IV, c/ Mestres Xavier Plana, 21, d’Andorra la Vella.

Superfície aproximada 131 m2,

Distribució: rebedor, menjador-sala d’estar, cuina, 2 banys i 5 habitacions.

Plaça d’aparcament assenyalada amb el número 16 situada a la planta soterrani quart del dit edifici.

Les dues unitats immobiliàries constitueixen un sol lot a efecte de la subhasta.

Les condicions en que s’efectuarà aquesta subhasta són les següents:

L’acte tindrà lloc a la seu de la Caixa Andorrana de Seguretat Social, c/ Joan Maragall, 5è d’Andorra la Vella, el 28 de maig de 2014 a les 9:30 hores.

El preu de sortida per a les dues unitats immobiliàries conjuntes són: dos-cents vuitanta-set mil cent dos euros amb dotze cèntims (287.102,12 euros), i les dites no podran ser inferiors a 3.000,00 euros.

Tota persona interessada a participar en la subhasta, per poder veure les unitats immobiliàries haurà de posar-se en contacte amb el departament d’immobles de la CASS, 4t pis (Sr. Josep Ricart tel. 870823).

Cada licitador, quan faci l’oferta, haurà...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR