Edicte del 10-2-2022 per a la cobertura temporal d' una plaça en el lloc de treball de peó del COEX, adscrita a l' Àrea de Conservació i Explotació de Carreteres (COEX), del Departament de Territori del Ministeri de Territori i Habitatge.

Fecha de publicación16 Febrero 2022
Fecha10 Febrero 2022
SecciónGovern
Número de Gaceta22
GP20220210_08_37_31

Edicte

Edicte del 10-2-2022 per a la cobertura temporal d' una plaça en el lloc de treball de peó del COEX, adscrita a l' Àrea de Conservació i Explotació de Carreteres (COEX), del Departament de Territori del Ministeri de Territori i Habitatge.

La relació laboral d' aquest personal amb l' Administració general serà de caràcter interí, d' acord amb els termes previstos en l' article 109, lletra b, de la Llei de la funció pública, i s' estendrà fins el retorn del titular a la plaça.

La secretària d' Estat de Funció Pública publica l' edicte per a la cobertura temporal d' una plaça en el lloc de treball de peó del COEX, adscrita a l' Àrea de Conservació i Explotació de Carreteres (COEX), del Departament de Territori del Ministeri de Territori i Habitatge.

La missió del lloc de treball és realitzar les tasques de suport d' acord amb les instruccions dels comandaments en aquells treballs encaminats a la conservació de carreteres.

La ubicació actual del lloc de treball és a la base Central del COEX, Carretera General 2 (vora la rotonda del túnel dels Dos Valires), Encamp

Aquest lloc de treball correspon a l' N-II del sistema de classificació del Cos General, amb una retribució anyal bruta de 14.083,29 euros, distribuïda en tretze pagues

Els requisits per poder aspirar a la convocatòria són:

- Nacionalitat preferentment andorrana, espanyola, francesa o portuguesa, indistintament. La preferència s' establirà de la manera següent:

- En primer lloc, per ordre de puntuació entre candidats de:

- Nacionalitat andorrana.

- O bé de nacionalitat espanyola, francesa o portuguesa que tinguin la condició d' agent de l' Administració de caràcter indefinit i exerceixin una activitat al si del sector públic andorrà.

- En segon lloc, per ordre de puntuació entre candidats de nacionalitat espanyola, francesa o portuguesa i que siguin titulars d' una autorització d' Immigració de treball vigent.

- En tercer lloc, per ordre de puntuació entre els candidats d' altres nacionalitats que les esmentades en l' apartat anterior i que siguin titulars d' una autorització d' Immigració de treball vigent.

- En quart lloc, per ordre de puntuació entre els candidats d' altres nacionalitats que les esmentades en l' apartat anterior i que no siguin titulars d' una autorització d' Immigració de treball vigent.

- Graduat de segona ensenyança o estudis equivalents, o experiència mínima de dos anys en tasques relacionades amb el lloc de treball.

- Disposar del diploma de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR