Edicte del 10-3-2023 pel qual es fa pública la convocatòria per procedir a la cobertura d' una plaça d' administratiu/va per a l' Àrea de Prestacions Sanitàries.

Fecha de publicación15 Marzo 2023
Fecha10 Marzo 2023
Número de Gaceta37
SecciónAltres organismes oficials
CASS20230310_08_53_53

Edicte

Edicte del 10-3-2023 pel qual es fa pública la convocatòria per procedir a la cobertura d' una plaça d' administratiu/va per a l' Àrea de Prestacions Sanitàries.

En la sessió del Consell d' Administració de la Caixa Andorrana de Seguretat Social de data 28 de febrer del 2023 s' ha acordat procedir a la cobertura d' una plaça d' administratiu/va per a l' Àrea de Prestacions Sanitàries, adscrita a la Direcció de Prestacions, a quin efecte es convoca un procés de selecció per proveir aquesta plaça en règim laboral.

La seva funció principal és:

Realitzar les tasques administratives en el marc de l' Àrea de Prestacions Sanitàries, d' acord amb els procediments establerts i les instruccions del cap d' àrea de prestacions sanitàries, amb la finalitat de donar un suport eficaç a l' àrea de prestacions per al desenvolupament de les seves funcions.

Els requisits necessaris per optar al procés de selecció són:

" Formació: MAQ3 (Marc andorrà de qualificacions nivell 3) o equivalent, i acreditació d' 1 any d' experiència demostrable en llocs de treball similar.

" Coneixements de català equivalents a diploma de nivell B.

" Coneixements usuari en eines ofimàtiques.

" Coneixements de la legislació de seguretat social.

" Nacionalitat preferentment andorrana.

Mèrits, competències i coneixements concrets a valorar:

" Formació superior a la requerida en els requisits necessaris.

" Experiència superior a la sol·licitada en els requisits necessaris.

" Coneixements d' altres idiomes, principalment del Castellà, Francès, Anglès.

" Persona amb capacitat de treball en equip, capacitat d' autoaprenentatge, capacitat d' anàlisi, organitzat/da, metòdic/a, rigorós/a, responsable, habilitats comunicatives i relacionals i iniciativa.

" Acreditació de formació en temes relacionats amb la igualtat de gènere o de prevenció de la violència de gènere.

Condicions laborals de l' oferta:

- Contracte indefinit

- Incorporació immediata

- Dedicació a jornada completa

- Període de prova: 2 mesos

Les persones interessades han de presentar una sol·licitud fent referència explícita a la plaça sol·licitada a la Caixa Andorrana de Seguretat Social, 5è pis, a l' Àrea de Gestió de Persones, C/ Joan Maragall, 3, d' Andorra la Vella, abans de les 14.00 hores del dia 6 d' abril de 2023, acompanyada dels documents que es relacionen a continuació:

'" Fotografia recent.

'" Fotocòpia del passaport andorrà o document oficial d' identitat.

'" Currículum en el qual s' especifiquin les...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR