Edicte del 10 de maig del 2019 per a la cobertura amb un treballador públic interí d' una plaça en el lloc de treball d' administratiu, adscrit al Departament d' Intervenció general del Ministeri de Finances.

Fecha de publicación15 Mayo 2019
Fecha10 Mayo 2019
Número de Gaceta43
SecciónGovern
GP20190513_12_33_50

Edicte

La relació laboral d' aquest personal amb l' Administració general serà de caràcter interí d' acord amb els termes previstos en l' article 109 lletra d) de la Llei de la Funció Pública, i la durada del contracte serà d' acord amb els termes previstos per la normativa vigent.

La Secretaria d' Estat de Funció Pública i Reforma de l' Administració publica l' edicte per a la cobertura amb un treballador públic interí d' una plaça en el lloc de treball d' administratiu, adscrit al Departament d' Intervenció general del Ministeri de Finances.

La missió del lloc és donar suport, principalment telefònic, a tots aquells proveïdors que es vulguin o que s' hagin adherit a l' enviament electrònic de factures al Govern i tinguin qualsevol dubte al respecte.

Tanmateix, donarà suport als usuaris dels departaments que tinguin qualsevol dubte sobre la creació de les factures electròniques. També serà l' encarregat de tramitar les incidències que puguin sorgir durant el protocol de l' e-factura, traslladant-les als tècnics de B2B Router, en el cas de tractar-se d' una incidència interna del portal, o als tècnics del Departament de Sistemes d' Informació del Govern, si és tracta d' una incidència pròpia.

La ubicació actual del lloc de treball és a les dependències del Departament d' Intervenció, C/ Prat de la Creu, 62-64 ' a la segona planta de l' Edifici Administratiu de Govern.

Aquest lloc de treball correspon al nivell N-V del sistema de classificació del Cos general, amb una retribució anyal bruta de 17.261,66 euros, distribuïda en tretze pagues.

Els requisits per poder aspirar a la convocatòria són:

'" Nacionalitat preferentment andorrana, espanyola, francesa o portuguesa, indistintament. La preferència s' establirà de la manera següent:

" En primer lloc per ordre de puntuació entre candidats de:

- Nacionalitat andorrana.

- O bé de nacionalitat espanyola, francesa o portuguesa que tinguin la condició de treballador públic indefinit i exerceixen una activitat al si del sector públic andorrà.

" En segon lloc, per ordre de puntuació entre candidats de nacionalitat espanyola, francesa o portuguesa i que siguin titulars d' una autorització d' Immigració de treball vigent.

" En tercer lloc, per ordre de puntuació entre els candidats d' altres nacionalitats que les esmentades en l' apartat anterior i que siguin titulars d' una...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR