Edicte del 13-12-2021 de publicació de les bases de la convocatòria del concurs selectiu d' ingrés per a la provisió d' una plaça vacant d' oficial adscrita a la Batllia.

Fecha de publicación15 Diciembre 2021
Fecha13 Diciembre 2021
SecciónConsell Superior de la Justícia
Número de Gaceta134
CSP20211213_13_39_53

Edicte

Edicte del 13-12-2021 de publicació de les bases de la convocatòria del concurs selectiu d' ingrés per a la provisió d' una plaça vacant d' oficial adscrita a la Batllia.

Vist que la promoció interna de data 20-9-2021 per a la provisió d' una plaça vacant d' Oficial adscrita a la Batllia, ha quedat deserta, per acord del Consell Superior de la Justícia de data 10-12-2021 es procedeix a publicar les bases de la convocatòria del concurs selectiu d' ingrés per a la provisió d' una plaça vacant d' oficial adscrita a la Batllia, seguint les previsions establertes en la Llei qualificada de la Justícia, la Llei 9/2004, del 27 de maig, de la funció pública de l' Administració de Justícia, la Llei 1/2019, del 17 de gener de la Funció pública i el Reglament de selecció, promoció i carrera professional de l' Administració General.

El procés de selecció respon als principis de transparència, objectivitat, publicitat i igualtat. Les proves es portaran a terme seguint les fases estipulades en les bases de la present convocatòria i en la normativa aplicable.

Sol·licituds:

Les persones interessades han d' adreçar una sol·licitud a la Secretaria General del Consell Superior de la Justícia, situada a la Seu de la Justícia, Baixada del Molí, 2-4, 2n, d' Andorra la Vella, acompanyada dels següents documents:

- Currículum vitae actualitzat i dels documents acreditatius corresponents.

- Original de la titulació d' ensenyament superior. Per a les titulacions estrangeres el candidat ha d' aportar la corresponent resolució de reconeixement acadèmic de la titulació oficial a Andorra.

- Còpia del passaport andorrà.

- Certificats d' antecedents penals.

- Certificat mèdic oficial d' Andorra.

- Declaració jurada, disponible al servei de Tràmits del Govern, de no haver estat acomiadat de forma ferma de cap administració andorrana com a conseqüència d' un expedient administratiu, de no estar incapacitat civilment i de no tenir deutes envers els organismes oficials andorrans.

La data límit de presentació de la sol·licitud és el dia 21-1-2022. L' hora límit serà a les 15' 00 h. d' aquest dia.

A la Secretaria General del Consell Superior de la Justícia es facilitarà la informació addicional sobre les responsabilitats i l' abast del lloc de treball.

Cosa que es fa pública per a coneixement general.

Andorra la Vella, el 13 de desembre del 2021.

Marta Torres Duedra
Secretària General

Bases de la convocatòria al procés selectiu d' ingrés per a la provisió d' una plaça vacant d' Oficial adscrita a la Batllia

Descripció

Nombre de places: 1

Denominació del lloc de treball: Oficial

Adscripció organitzativa: Batllia

Nivell i retribució: Aquest lloc de treball correspon al nivell 2C del sistema de classificació del personal de l' Administració de Justícia, amb una retribució anyal bruta de 23.804,04 euros, distribuïda en tretze pagues.

Ubicació geogràfica del lloc de treball: Seu de la Justícia, Baixada del Molí, 2-4, d' Andorra la Vella.

Missió del lloc de treball

Gestionar els procediments i expedients de la competència de l' oficina judicial...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR