Edicte del 14-11-2022 per a la cobertura d' una plaça vacant per al lloc de treball d' administratiu de comptabilitat d' Educació adscrit al Departament de Sistemes Educatius, Ensenyament Superior i Relacions Internacionals.

Fecha de publicación16 Noviembre 2022
Fecha14 Noviembre 2022
Número de Gaceta135
SecciónGovern
GP20221114_08_28_24

Edicte

Edicte del 14-11-2022 per a la cobertura d' una plaça vacant per al lloc de treball d' administratiu de comptabilitat d' Educació adscrit al Departament de Sistemes Educatius, Ensenyament Superior i Relacions Internacionals.

Vist que el concurs de mobilitat del 7 de novembre del 2022 ha quedat desert;

La Secretaria d' Estat de Funció Pública publica l' edicte per a la cobertura amb un funcionari d' una plaça en el lloc de treball d' administratiu de comptabilitat d' Educació adscrit al Departament de Sistemes Educatius, Ensenyament Superior i Relacions Internacionals.

La missió del lloc de treball és:

Atenció telefònica de les àrees/unitats (demandes dels usuaris, empreses, entitats públiques, escoles, etc.)

Gestió de les factures dels proveïdors del Ministeri d' Educació i Ensenyament Superior.

Control i derivació als diferents departaments per la seva conformitat de les factures que arriben de la Central de Factures.

Verificació de les partides pressupostàries de cada factura.

Liquidació de les factures pel seu pagament.

Arxiu en format PDF de les factures del MEES

Preparació dels informes comptables tipus de les àrees/unitats per passar els pagaments " Aplicació dels programes necessaris per a la realització de les gestions comptables (SAAP, portasignatures, etc.)

La ubicació actual del lloc de treball és, edifici del Moli, Av. Rocafort, 21-23, Sant Julià de Lòria.

Aquest lloc de treball correspon al nivell N-V del sistema de classificació del Cos general, amb una retribució anyal bruta de 18.009,68 euros, distribuïda en tretze pagues.

Els requisits per aspirar a la convocatòria són els següents:

- Tenir la nacionalitat andorrana.

- O bé tenir la nacionalitat espanyola, francesa o portuguesa i tenir la condició de treballador públic indefinit, i exercir una activitat al si del sector públic andorrà.

- Titulació oficial d' educació postobligatòria com a mínim del nivell 3 del Marc andorrà de qualificacions (MAQ) en secretariat multilingüe o estudis equivalents. També s' accepta el comprovant de superació de la prova d' accés als estudis d' ensenyament superior per a persones més grans de 25 anys.

- Disposar del diploma de llengua catalana de nivell B2 o superior (article 4 o disposició addicional segona del Decret 130/2022, del 30-3-2022, de regulació dels diplomes oficials de llengua catalana del Govern d' Andorra).

Els coneixements requerits per ocupar el lloc de treball són els següents:

'" Coneixements de castellà i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR