Edicte del 15-12-2021 per a la cobertura d' una plaça vacant per al lloc de treball de tècnic en comunicació i relacions públiques, adscrit al Departament de Policia del Ministeri de Justícia i Interior.

Fecha de publicación22 Diciembre 2021
Fecha15 Diciembre 2021
Número de Gaceta138
SecciónGovern
GP20211215_11_41_03

Edicte

Edicte del 15-12-2021 per a la cobertura d' una plaça vacant per al lloc de treball de tècnic en comunicació i relacions públiques, adscrit al Departament de Policia del Ministeri de Justícia i Interior.

Vist que el concurs de mobilitat del 2 de desembre del 2021 ha quedat desert;

La Secretaria d' Estat de Funció Pública publica l' edicte per a la cobertura amb un treballador públic de caràcter indefinit d' una plaça en el lloc de treball de tècnic en comunicació i relacions públiques adscrit al Departament de Policia.

La missió del lloc de treball és:

- Relació amb els mitjans de comunicació, entitats, associacions i influencers.

- Redacció de notes, comunicats, convocatòries i dossiers de premsa.

- Organització d' actes institucionals.

- Disseny i creació de campanyes de comunicació.

- Disseny i maquetació de publicacions i presentacions.

- Funcions relacionades amb l' edició de continguts digitals, gestió de la web, blogs i xarxes socials.

La ubicació actual del lloc de treball és a les dependències del Departament de Policia, Edifici Administratiu de l' Obac, Ctra. de l' Obac s/n, AD700 Escaldes-Engordany.

Aquest lloc de treball correspon al nivell N-X del sistema de classificació del Cos general, amb una retribució anyal bruta de 29.490,11 euros, distribuïda en tretze pagues.

Els requisits per aspirar a la convocatòria són els següents:

- Tenir la nacionalitat andorrana.

- O bé tenir la nacionalitat espanyola, francesa o portuguesa i tenir la condició de treballador públic indefinit, i exercir una activitat al si del sector públic andorrà.

- Titulació oficial d' ensenyament superior com a mínim del nivell 4 del Marc andorrà de titulacions d' ensenyament superior en periodisme.

- Disposar del diploma de llengua catalana de nivell C1 o superior. (Article 4 o disposició addicional segona del decret del 29-4-2020 de creació i regulació dels diplomes oficials de llengua catalana del Govern d' Andorra)

Els coneixements requerits per ocupar el lloc de treball són els següents:

'" Domini del castellà, del francès i de l' anglès de nivell B2.

'" Domini a nivell d' usuari dels programes informàtics, en Word, Excel, PowerPoint, Lotus Notes, Internet, photo shop, corel draw, Imovie.

Per presentar-se al procés de selecció cal que els aspirants es descarreguin el plec de bases i la sol·licitud de la convocatòria, o els recullin al Servei de Tràmits del Govern. La descàrrega és gratuïta i es pot fer des del web www.tramits.ad. Si es...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR