Edicte del 16-1-2023 per a la cobertura d' una plaça vacant per al lloc de treball de tècnic d' administració, adscrit a la Secretaria d' Estat de Funció Pública, del Ministeri d' Administracions Públiques i Participació Ciutadana.

Fecha de publicación18 Enero 2023
Fecha16 Enero 2023
Número de Gaceta7
SecciónGovern
GP20230116_11_35_49

Edicte

Edicte del 16-1-2023 per a la cobertura d' una plaça vacant per al lloc de treball de tècnic d' administració, adscrit a la Secretaria d' Estat de Funció Pública, del Ministeri d' Administracions Públiques i Participació Ciutadana.

Vist que l' edicte publicat al BOPA núm. 94, any 2022, del 3-8-2022, ha quedat desert;

La Secretaria d' Estat de Funció Pública publica l' edicte per a la cobertura amb un funcionari d' una plaça en el lloc de treball de tècnic d' administració, adscrit a la Secretaria d' Estat de Funció Pública, del Ministeri d' Administracions Públiques i Participació Ciutadana.

La missió del lloc de treball és realitzar les tasques tècniques necessàries per la gestió de nòmines, situacions administratives, mútua i pensions del personal de l' Administració general, d' acord amb la normativa vigent i amb la finalitat d' afavorir el bon funcionament i aportar una millora continuada en la gestió de personal.

Aquest lloc de treball correspon al nivell IX del sistema de classificació del Cos General, amb una retribució anyal bruta de 28.010,94 euros, distribuïda en tretze pagues.

Els requisits per poder aspirar a la convocatòria són:

'" Nacionalitat preferentment andorrana, espanyola, francesa o portuguesa, indistintament.

La preferència s' estableix d' acord amb el previst a l' article 46 punt 6 del decret del 10-11-2004 pel qual s' aprova el Reglament de selecció, promoció i carrera professional de l' Administració general, i d' acord amb els reglaments de quota vigents al moment de l' adjudicació de la convocatòria.

'" Titulació oficial d' ensenyament superior com a mínim del nivell 2 del Marc andorrà de titulacions d' ensenyament superior en Relacions Laborals.

'" Disposar del diploma de llengua catalana de nivell B2 o superior. (Article 4 o disposició addicional segona del decret del 29-4-2020 de creació i regulació dels diplomes oficials de llengua catalana del Govern d' Andorra)

Els coneixements que es tindran en compte són:

- Domini en aplicacions informàtiques, Word, Excel, Internet i Power Point.

Per presentar-se al procés de selecció cal que els aspirants es descarreguin el plec de bases i la sol·licitud de la convocatòria. La descàrrega és gratuïta i es pot fer des del web www.tramits.ad.

Les persones interessades han d' adreçar una sol·licitud al Servei de Tràmits, situat a la planta baixa de l' edifici administratiu del Govern, c/ Prat de la Creu, 62-64, d' Andorra la Vella, en què han de precisar el...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR