Edicte del 17-2-2023 per a la cobertura d' una plaça vacant per al lloc de treball d' operari de manteniment de l' Àrea de Suport i Manteniment d' Edificis Públics, adscrita al Departament de Territori del Ministeri de Territori i Habitatge.

Fecha de publicación22 Febrero 2023
Fecha17 Febrero 2023
Número de Gaceta27
SecciónGovern
GP20230217_11_12_26

Edicte

Edicte del 17-2-2023 per a la cobertura d' una plaça vacant per al lloc de treball d' operari de manteniment de l' Àrea de Suport i Manteniment d' Edificis Públics, adscrita al Departament de Territori del Ministeri de Territori i Habitatge.

Vist que l' edicte publicat al BOPA núm. 118 del 5 d' octubre del 2022, s' han convocat 3 places i ha quedat 1 plaça deserta;

La Secretaria d' Estat de Funció Pública publica l' edicte per a la cobertura amb un funcionari d' una plaça en el lloc de treball d' operari de manteniment de l' Àrea de Suport i Manteniment d' Edificis Públics, adscrites al Departament de Territori.

La missió del lloc de treball és realitzar els treballs necessaris per mantenir en bon estat d' us i conservació totes les instal·lacions i equipaments dels edificis públics per tal de prolongar-ne la vida útil, obtenir un bon rendiment, així com reparar, adequar, reformar i condicionar els mateixos perquè s' hi pugui desenvolupar satisfactòriament la funció a la que estan destinats (educativa, esportiva, cultural, administrativa, etc.).

La ubicació actual del lloc de treball és itinerant en tots els edificis administratius del Govern

Aquest lloc de treball correspon al nivell N-IV del sistema de classificació del Cos General, amb una retribució anyal bruta de 18.114,58 euros, distribuïda en tretze pagues.

Els requisits per poder aspirar a la convocatòria són:

'" Tenir la nacionalitat andorrana.

'" O bé tenir la nacionalitat espanyola, francesa o portuguesa i tenir la condició treballador públic indefinit, i exercir una activitat al si del sector públic andorrà.

'" Cicle formatiu de grau mitjà en la branca d' instal·lacions i manteniment o altres titulacions relacionades amb el lloc de treball, o experiència mínima de dos anys en tasques relacionades amb el lloc de treball.

'" Estar en possessió del permís de conduir B1.

'" Disposar del diploma de llengua catalana de nivell A2 o superior (article 4 o disposició addicional segona del Decret 130/2022, del 30-3-2022, de regulació dels diplomes oficials de llengua catalana del Govern d' Andorra).

Per presentar-se al procés de selecció cal que els aspirants es descarreguin el plec de bases de la convocatòria i la sol·licitud o els recullin al Servei de Tràmits del Govern. La descàrrega és gratuïta i es pot fer des dels web www.tramits.ad. Si el recullen al Servei de Tràmits, se' ls entregarà en paper o bé en una clau de memòria d' acord amb els preus públics vigents. Si és...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR