Edicte del 18-1-2022 per a la cobertura temporal de una plaça en el lloc de treball de Lletrat del Gabinet Jurídic adscrit a la Secretaria General del Govern dels Serveis del Cap de Govern.

Fecha de publicación19 Enero 2022
Fecha18 Enero 2022
SecciónGovern
Número de Gaceta8
GP20220118_15_23_34

Edicte

Edicte del 18-1-2022 per a la cobertura temporal de una plaça en el lloc de treball de Lletrat del Gabinet Jurídic adscrit a la Secretaria General del Govern dels Serveis del Cap de Govern.

La relació laboral d' aquest personal amb l' Administració general serà de caràcter interí, d' acord amb els termes previstos en l' article 109, lletra b, de la Llei de la funció pública.

La Secretaria d' Estat de Funció Pública publica l' edicte per a la cobertura temporal d' una plaça en el lloc de treball de tècnic de Lletrat del Gabinet Jurídic adscrit a la Secretaria General del Govern dels Serveis del Cap de Govern.

La missió del lloc de treball és assessorar, donar suport a la Secretaria General del Govern, així com al Gabinet Jurídic en qüestions de dret de l' Administració general i en la representació i la defensa jurídica d' aquesta, en els casos que estableixen les disposicions vigents, així com l' elaboració d' informes de qualsevol assumpte que exigeixi informe jurídic o sigui sotmès a la seva consulta.

Elaborar les propostes de resolució dels recursos administratius d' acord amb la legislació vigent que ha de resoldre el Govern.

Elaborar les propostes de resolució sobre les reclamacions prèvies a l' exercici d' accions en via judicial.

Representar i defensar l' Administració general davant els tribunals, en els casos que estableix les disposicions vigents.

Participar en comissions Inter ministerials.

La ubicació actual del lloc de treball és al Gabinet Jurídic, Edifici Administratiu Andorra Govern, 3a planta.

Aquest lloc de treball correspon al nivell N-XII del sistema de classificació del Cos General, amb una retribució anyal bruta de 36.196,29 euros, distribuïda en tretze pagues.

Els requisits per poder aspirar a la convocatòria són:

- Nacionalitat preferentment andorrana, espanyola, francesa o portuguesa, indistintament. La preferència en l' atorgament de la plaça s' establirà de la manera següent:

" En primer lloc, per ordre de puntuació, entre els candidats de:

- Nacionalitat andorrana.

- O bé de nacionalitat espanyola, francesa o portuguesa que tinguin la condició d' agent de l' Administració de caràcter indefinit i exerceixin una activitat al si del sector públic andorrà.

" En segon lloc, per ordre de puntuació, entre els candidats de nacionalitat espanyola, francesa o portuguesa i que siguin titulars d' una autorització d' immigració de treball vigent.

" En tercer lloc, per ordre de puntuació, entre els candidats d'...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR