Edicte del 18-1-2023 pel qual es fa pública la convocatòria per a la concessió de subvencions culturals per a l' any 2023.

Fecha de publicación25 Enero 2023
Fecha18 Enero 2023
Número de Gaceta10
SecciónGovern
GSUB20230119_12_20_03

Edicte

Edicte del 18-1-2023 pel qual es fa pública la convocatòria per a la concessió de subvencions culturals per a l' any 2023.

1. Objecte: Convocatòria pública per a la concessió de subvencions per a l' any 2023 en les vuit modalitats següents: per a projectes artístics de creació, producció, exhibició i difusió de les arts escèniques; per a projectes artístics de creació, producció, exhibició i difusió de les arts visuals; per a projectes i activitats relacionats amb la cultura popular i tradicional; per a projectes editorials; per a la traducció a altres llengües d' obres andorranes de literatura i pensament; per a activitats literàries i ajut a la creació literària; per a projectes de difusió cultural dels mitjans de comunicació privats, i per a la promoció exterior de les arts visuals i les arts escèniques.

2. Entitat adjudicadora

a) Identitat: Govern

b) Data de l' acord: 18-1-2023

c) Organisme que gestiona l' expedient: Departament de Promoció Cultural, del Ministeri de Cultura i Esports

3. Legislació aplicable

a) Reglament del procediment per a la concessió i el control de les subvencions i les transferències públiques, del 12 de juliol del 2000

4. Documentació reguladora

a) Recollida: El plec de bases es pot descarregar gratuïtament des dels webs www.tramits.ad i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR