Edicte del 19-5-2023 per a la cobertura d' una plaça vacant per al lloc de treball de tècnic de delineació, adscrit al Departament de Territori del Ministeri de Territori i Urbanisme.

Fecha de publicación24 Mayo 2023
Fecha19 Mayo 2023
Número de Gaceta68
SecciónGovern
GP20230519_12_15_23

Edicte

Edicte del 19-5-2023 per a la cobertura d' una plaça vacant per al lloc de treball de tècnic de delineació, adscrit al Departament de Territori del Ministeri de Territori i Urbanisme.

Vist que el concurs de mobilitat del 17 d' abril del 2023 ha quedat desert;

La Secretaria d' Estat de Funció Pública publica l' edicte per a la cobertura amb un funcionari d' una plaça vacant en el lloc de treball de tècnic de delineació adscrit al Departament de Territori.

La missió del lloc de treball és prestar suport de delineació als tècnics del Departament d' Ordenament Territorial, emprant les eines informàtiques adequades, per al conjunt de documents gràfics que el Departament ha de confeccionar o modificar (plànols de convenis, plànols de projectes i estudis, etc). Gestionar l' arxiu de projectes que el Departament ha adjudicat; I col·laborar, impulsar i estimular el disseny, promoció, gestió, difusió i utilització de l' arxiu digital de la globalitat de documentació que genera, o rep, el Departament d' Ordenament Territorial.

La ubicació actual del lloc de treball és al Departament de Territori, edifici administratiu del Prat del Rull, camí de la Grau, s/n, Andorra la Vella.

Aquest lloc de treball correspon al nivell N-VII del sistema de classificació del Cos general, amb una retribució anual bruta de 24.100,39 euros, distribuïda en tretze pagues.

Els requisits per aspirar a la convocatòria són els següents:

- Tenir la nacionalitat andorrana.

- O bé tenir la nacionalitat espanyola, francesa o portuguesa i tenir la condició de funcionari, i exercir una activitat al si del sector públic andorrà.

- Titulació oficial d' ensenyament superior com a mínim del nivell 5 del Marc andorrà de qualificacions (MAQ) en delineació.

- Disposar del diploma de llengua catalana de nivell B2 o superior (article 4 o disposició addicional segona del Decret 130/2022, del 30-3-2022, de regulació dels diplomes oficials de llengua catalana del Govern d' Andorra).

Els coneixements requerits per ocupar el lloc de treball són els següents:

'" Coneixement del castellà i del francès de nivell B1

'" Coneixements de les aplicacions informàtiques Word, Excel, Lotus Notes, Internet i Autocad.

Per presentar-se al procés de selecció cal que els aspirants es descarreguin el plec de bases i la sol·licitud de la convocatòria. La descàrrega és gratuïta i es pot fer des del web www.tramits.ad.

Les persones interessades han d' adreçar la sol·licitud al Servei de Tràmits, situat a...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR