Edicte del 11-01-2012 pel qual s’aproven les funcions de la Junta de Govern.

Edicte

El Comú de La Massana, en la sessió de Consell de Comú del 11-01-2012 va aprovar les funcions següents de la Junta de Govern:

- Estudi i aprovació o denegació, segons escaigui, i el corresponent Decret de totes les sol·licituds d’obertura de comerç, indústria, hotels, establiments de tot tipus, despatxos, exercici de professions…

- Estudi i aprovació o denegació, segons escaigui, i el corresponent Decret de les autoritzacions d’obres majors i menors, reformes, ampliacions, aprovació de plans parcials.

- Control i execució del pressupost en la seva totalitat en la part que afecta al funcionament.

- Per delegació expressa en els termes de l’article 5 de la Llei de Contractació Pública, adjudicació de pressupostos d’obres públiques, equipaments i serveis per quantitats inferiors a l’1% del pressupost total de despeses, sempre que aquestes obres, serveis o equipaments estiguin contemplats en el pressupost de l’exercici en curs. Control i seguiment de la contractació de l’obra pública.

- Contractació de personal (sempre d’acord amb els requisits i les condicions que estableixen el Codi de l’Administració i la Ordinació de la Funció Pública) i assignació de llocs de treball.

- Contractació dels tècnics assessors que calguin.

- Estipulació, modificació i/o revisió dels salaris del Personal del Comú.

- Tot el que afecti el funcionament administratiu del Comú pel que fa a horaris, festes, obertura al públic etc.

- Actualitzar i proposar l’acceptació o denegació de permutes i les...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR