Edicte del 22-3-2023 pel qual es fa pública la convocatòria de les proves per obtenir l' habilitació professional de la traducció i la interpretació jurades.

Fecha de publicación29 Marzo 2023
Fecha22 Marzo 2023
Número de Gaceta43
SecciónGovern
GV20230323_16_48_11

Edicte

Edicte del 22-3-2023 pel qual es fa pública la convocatòria de les proves per obtenir l' habilitació professional de la traducció i la interpretació jurades.

De conformitat amb el que disposa el Reglament regulador de les proves per a l' obtenció de l' habilitació professional de la traducció i la interpretació jurades al Principat d' Andorra, aprovat per decret de l' 1 de febrer del 2017, es fa pública la convocatòria de les proves de referència.

I. Inscripció a la prova

1. Les persones interessades a obtenir aquesta habilitació professional, i que prèviament estiguin autoritzades pel Govern per a l' exercici de la professió titulada de la traducció o la interpretació, han de presentar, abans de les 17 h del dia 2 de maig del 2023, una sol·licitud al Servei de Tràmits del Govern, situat a la planta baixa de l' edifici administratiu (carrer Prat de la Creu, 62-64, Andorra la Vella), que ha d' incloure la documentació exigida a l' article 7 del Reglament regulador de les proves per a l' obtenció de l' habilitació professional de la traducció i la interpretació jurades al Principat d' Andorra, aprovat per decret de l' 1 de febrer del 2017:

a) La còpia de la resolució que les autoritza a exercir la professió titulada de traductor o d' intèrpret d' una o de diverses llengües en relació amb les quals se sol·licita l' habilitació per a la traducció o la interpretació jurades.

b) La fotocòpia compulsada de les titulacions degudament legalitzades que acreditin el dret d' exempció d' algun dels exàmens a què fa referència l' article 3 del Reglament regulador de les proves per obtenir l' habilitació professional de la traducció i la interpretació jurades al Principat d' Andorra, aprovat per decret de l' 1 de febrer del 2017.

c) El certificat d' antecedents penals en vigor.

d) La fotocòpia del passaport o del document nacional d' identitat en vigor.

2. Fer efectiu el pagament de la taxa d' inscripció, de 201,53 euros, segons consta a l' edicte del 27 de febrer del 2008, publicat al BOPA núm. 21, del 5 de març del 2008, pel qual s' ordena la publicació dels preus públics de tramitacions administratives del Govern d' Andorra per a l' exercici del 2008. Aquest pagament s' ha de satisfer al Servei de Tràmits l' endemà de la publicació de la llista de persones admeses i excloses de fer les proves.

3. En cas que no es presentin els documents necessaris, la persona interessada disposa d' un termini de deu dies hàbils per esmenar aquesta...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR