Edicte del 25-2-2022 per a la cobertura d' una plaça vacant per al lloc de treball d' Analista Gestor, adscrit al Departament de Sistemes d' Informació del Ministeri d' Administracions Públiques i Participació Ciutadana.

Fecha25 Febrero 2022
Fecha de publicación02 Marzo 2022
SecciónGovern
Número de Gaceta27
GP20220225_11_31_16

Edicte

Edicte del 25-2-2022 per a la cobertura d' una plaça vacant per al lloc de treball d' Analista Gestor, adscrit al Departament de Sistemes d' Informació del Ministeri d' Administracions Públiques i Participació Ciutadana.

Vist que el concurs de mobilitat del 17 de febrer del 2022 ha quedat desert;

La Secretaria d' Estat de Funció Pública publica l' edicte per a la cobertura amb un treballador públic de caràcter indefinit d' una plaça en el lloc de treball d' Analista Gestor adscrit al Departament de Sistemes d' Informació.

La missió del lloc de treball és:

El lloc a cobrir és d' un gestor operatiu de PMO (unitat operativa, depenent de l'Àrea de Governança TI), analista de metodologies de gestió de projectes, equips, persones i processos pel portafolis de projectes del DSI.

La missió del lloc és la de contribuir a definir i desplegar les metodologies i processos de suport del DSI per assegurar la qualitat i control dels serveis oferts pel departament

Entre les funcions i activitats principals de caire més operatiu, són les d' atendre i resoldre els processos de gestió i qualificació de la demanda i els requeriments, gestió dels estudis de viabilitat i gestió de la cartera de programes i projectes dels diferents Departaments de Govern.

La ubicació actual del lloc de treball és al Departament de Sistemes d' Informació, a l' Edifici de les Boïgues, 5a planta, carrer de les Boïgues, d' Escaldes-Engordany.

Aquest lloc de treball correspon al nivell N-IX del sistema de classificació del Cos general, amb una retribució anyal bruta de 27.195,07 euros, distribuïda en tretze pagues.

Els requisits per aspirar a la convocatòria són els següents:

- Tenir la nacionalitat andorrana.

- O bé tenir la nacionalitat espanyola, francesa o portuguesa i tenir la condició de treballador públic indefinit, i exercir una activitat al si del sector públic andorrà.

- Titulació oficial d' ensenyament superior com a mínim del nivell 2 del Marc andorrà de titulacions d' ensenyament superior en l' àmbit de la informàtica, telecomunicacions, o en altres disciplines tècniques relacionades amb les TIC, o bé, titulació oficial d' ensenyament superior com a mínim del nivell 2 del Marc andorrà de titulacions d' ensenyament superior en altres disciplines no tècniques, sempre que es pugui aportar experiència real contrastada de 3 anys, en rols tècnics de PMO, definició i implantació de metodologies de gestió de projectes, i/o processos de suport IT

- Disposar del...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR