Edicte del 25-2-2022 per a la cobertura temporal de una plaça en el lloc de treball de tècnic en aeronàutica adscrit al Departament d' Empresa, Comerç, Desenvolupament, Seguretat i Qualitat Industrial i Transport.

Fecha de publicación02 Marzo 2022
Fecha25 Febrero 2022
SecciónGovern
Número de Gaceta27
GP20220225_11_23_52

Edicte

Edicte del 25-2-2022 per a la cobertura temporal de una plaça en el lloc de treball de tècnic en aeronàutica adscrit al Departament d' Empresa, Comerç, Desenvolupament, Seguretat i Qualitat Industrial i Transport.

La relació laboral d' aquest personal amb l' Administració general serà de caràcter interí, d' acord amb els termes previstos en l' article 109, lletra c, de la Llei de la funció pública

La Secretaria d' Estat de Funció Pública publica l' edicte per a la cobertura temporal d' una plaça en el lloc de treball de tècnic en aeronàutica adscrit al Departament d' Empresa, Comerç, Desenvolupament, Seguretat i Qualitat Industrial i Transport del Ministeri de Presidència, Economia i Empresa.

La missió del lloc de treball és participar en l' elaboració de diversos reglaments relacionats amb la seguretat operacional en operacions i infraestructura aeronàutica, de documents que permetin subscriure amb els països veïns convenis de serveis d' informació aeronàutica, i de procediments que desenvolupin aquest marc normatiu.

Les tasques recurrents inclouen:

- Controlar l' espai aeri inferior per als vols d' helicòpters i drons

- Atorgar i gestionar les autoritzacions administratives de les empreses d' helicòpters i de drons i les seves operacions

- Autoritzar i supervisar les servituds aeronàutiques i les seves potencials vulneracions

- Emetre informes sobre compliment aeronàutic per l' autorització de construccions i grues dirigits al Departament a càrrec de la seguretat industrial, i al Departament a càrrec de l' urbanisme

- Auditar periòdicament les infraestructures aeronàutiques del país

- Donar suport en les tasques del Departament d' Empresa, Comerç, Desenvolupament industrial i transport

La ubicació actual del lloc de treball és a l' Autoritat Aeronàutica Andorrana, Departament d' Empresa, Comerç, Desenvolupament, Seguretat i Qualitat Industrial, i Transport, Carrer de la Grau s/n. Ed. Prat del Rull, Andorra la Vella.

Aquest lloc de treball correspon al nivell N-IX del sistema de classificació del Cos General, amb una retribució anyal bruta de 27.195,07 euros, distribuïda en tretze pagues.

Els requisits per poder aspirar a la convocatòria són:

- Nacionalitat preferentment andorrana, espanyola, francesa o portuguesa, indistintament. La preferència en l' atorgament de la plaça s' establirà de la manera següent:

" En primer lloc, per ordre de puntuació, entre els candidats de:

- Nacionalitat andorrana.

- O bé de nacionalitat...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR