Edicte del 25 de gener del 2019 per a la cobertura de dues places de nova creació com a tècnic, adscrites al Departament d' Afers Socials per ocupar el lloc de treball d' educador social.

Fecha25 Enero 2019
Fecha de publicación30 Enero 2019
Número de Gaceta8
SecciónGovern
GP20190128_13_28_02

Edicte

Vist que l' edicte publicat al BOPA núm. 35, any 2018, del 6 de juny del 2018 indica que en la promoció interna de data 23 de maig del 2018 quedat una plaça deserta;

Atès que de la convocatòria 31/2017-B ha quedat una plaça deserta, com a conseqüència de la renuncia de la persona adjudicatària;

La Secretaria d' Estat de Funció Pública i Reforma de l' Administració publica l' edicte per cobrir dues places vacants d' agent de l' Administració de caràcter indefinit de tècnic, adscrites al Departament d' Afers Socials del Ministeri d' Afers Socials, Justícia i Interior per ocupar el lloc de treball d' educador social.

La missió del lloc de treball és realitzar intervencions d' educació social dintre de l' àmbit de l' atenció social primària i/o especialitzada, desenvolupant les funcions bàsiques de l' educador social en l' àmbit territorial a nivell individual, familiar, grupal i comunitari, d' acord amb la metodologia pròpia de l' educació social, la política social establerta, la deontologia professional, els protocols tècnics i la normativa aplicable, en coordinació amb altres professionals del benestar social, amb l' objectiu de promocionar la reeducació i resocialització dels individus, famílies, grups i membres d' una comunitat.

La ubicació actual del lloc de treball és a les dependències del Departament d' Afers Social, Av. Príncep Benlloch, 30, Ed. Clara Rabassa, 3r pis d' Andorra la Vella.

Aquest lloc de treball correspon al nivell N-VIII del sistema de classificació del Cos general, amb una retribució anyal bruta de 23.061,87 euros, distribuïda en tretze pagues.

Els requisits per poder aspirar a la convocatòria són:

'" Nacionalitat preferentment andorrana, espanyola, francesa o portuguesa, indistintament.

'" Titulació mínima d' ensenyament superior estatal de nivell 2 de MATES en Educació Social.

'" Permís de conduir tipus B1.

'" Presentació d' antecedents penals on consti que la persona mai ha estat condemnada per qualsevol delicte de tipus sexual.

'" Disposar del diploma de català de nivell B2 o superior. Tanmateix, la Secretaria d' Estat de Funció Pública i Reforma de l' Administració organitzarà una prova d' aquest nivell per a les persones que no disposin de la titulació esmentada. La no superació d' aquesta prova comportarà l'...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR