Edicte del 28-10-2022 per a la cobertura de dos places vacants per al lloc de treball de d' inspector de treball, adscrites a l' Àrea d' Inspecció de Treball del Departament d' Ocupació i Treball.

Fecha de publicación02 Noviembre 2022
Fecha28 Octubre 2022
Número de Gaceta129
SecciónGovern
GP20221028_09_01_53

Edicte

Edicte del 28-10-2022 per a la cobertura de dos places vacants per al lloc de treball de d' inspector de treball, adscrites a l' Àrea d' Inspecció de Treball del Departament d' Ocupació i Treball.

Vist que el concurs de mobilitat del 21 d' octubre del 2022 ha quedat desert;

La Secretaria d' Estat de Funció Pública publica l' edicte per a la cobertura amb un funcionari de dos places en el lloc de treball de d' inspector de treball, adscrites a l' Àrea d' Inspecció de Treball del Departament d' Ocupació i Treball del Ministeri de Presidència, Economia i Empresa.

La missió del lloc de treball és realitzar les inspeccions d' ofici o arran d' interposició de denúncia a les diferents empreses del país, o en el cas d' accidents de treball, quan es requereixi, per vetllar pel compliment de les lleis i reglaments vigents en matèria de relacions laborals, de seguretat i salut en el treball, i altres que siguin d' aplicació en l' àmbit del treball i sancionar el seu incompliment, si escau, proposant la incoació d' expedients sancionadors i fent el seguiment de la tramitació completa dels expedients, redactant els documents requerits en cada una de les fases, i informant els diferents recursos i demandes jurisdiccionals que, eventualment, es puguin presentar. També, realitzar l' atenció personalitzada als treballadors i empresaris que ho demanin en relació a consultes relatives a les lleis esmentades, tant presencialment com telefònica, a més d' altres tasques inherents al Servei d' Inspecció de Treball, en aplicació de la reglamentació en vigor.

La ubicació actual del lloc de treball és a les dependències del Departament d' Ocupació i Treball, C/ de les Boïgues, núm. 4, edifici Administratiu de les Boïgues, 1a planta, d' Escaldes-Engordany.

Aquest lloc de treball correspon al nivell N-X del sistema de classificació del Cos general, amb una retribució anyal bruta de 30.463,29 euros, distribuïda en tretze pagues.

Els requisits per aspirar a la convocatòria són els següents:

- Tenir la nacionalitat andorrana.

- O bé tenir la nacionalitat espanyola, francesa o portuguesa i tenir la condició de treballador públic indefinit, i exercir una activitat al si del sector públic andorrà.

Titulació oficial d' ensenyament superior com a mínim del nivell 6a del Marc andorrà de qualificacions (MAQ) en l' àmbit de l' arquitectura, arquitectura tècnica, enginyeria o enginyeria tècnica, altres àmbits relacionats amb la construcció i l' edificació, i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR