Edicte del 3 de maig del 2019 per a la cobertura de quatre places vacants de bomber, adscrites al Departament de Prevenció i Extinció d' Incendis i Salvaments.

Fecha de publicación08 Mayo 2019
Fecha03 Mayo 2019
SecciónGovern
Número de Gaceta41
GD20190503_14_31_02

Edicte

Vist que en la promoció interna del 28 febrer del 2019 han quedat quatre places desertes;

La Secretaria d' Estat de Funció Pública i Reforma de l' Administració publica l' edicte

per a la cobertura de quatre places vacants de funcionaris, per al lloc de treball de bomber, adscrit al Departament de Prevenció i Extinció d' Incendis i Salvaments del Ministeri d' Afers Socials Justícia i Interior, per ocupar el lloc de treball de bomber.

La missió del lloc de treball és realitzar totes les tasques pròpies d' un bomber professional, executant les ordres i els serveis encomanats pels superiors, amb diligència i professionalitat, tant els urgents com els no urgents i participar en les activitats pròpies, entre altres, inherents a les unitats en que estiguin adscrits (àrees que els hi siguin assignades), respectant els procediments de funcionament i els procediments d' actuació establerts, tenint en compte els recursos disponibles, amb l' objectiu de prestar un eficaç i un eficient servei públic, en les millors condicions de seguretat i qualitat.

La ubicació del lloc de treball és als diferents parcs de bombers del país.

Aquest lloc de treball correspon al nivell N-C1 del sistema de classificació del Cos general, amb una retribució anyal bruta de 21.837,27 euros, distribuïda en tretze pagues.

Els requisits per poder aspirar a la convocatòria són:

a) Tenir la nacionalitat andorrana amb plenitud de drets d' acord amb la legislació vigent, havent-ho d' acreditar al moment de presentar la sol·licitud o abans que expiri el termini atorgat a l' efecte.

b) No haver superat els 39 anys a la data de venciment del concurs intern.

c) Ser titular del permís de conduir andorrà de la categoria C2 + E i B2. S' haurà de presentar l' original del document en la realització de la primera prova del procés de selecció. La manca d' acreditació d' aquest requisit, comportarà l' eliminació del candidat.

d) No estar condemnat per delictes dolosos, o imprudents vinculats a l' exercici de la funció pública mentre no hagi transcorregut el termini establert legalment per a la prescripció de la pena imposada o no s' hagin cancel·lat els antecedents penals.

e) No trobar-se inhabilitat o suspès per a l' exercici d' ofici o càrrec mitjançant una resolució judicial ferma.

f) No haver estat acomiadat, no...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR