Edicte del 31-5-2023 pel qual es fa pública l' obertura de la convocatòria per accedir a dos habitacions individuals a la Ciutat Internacional Universitària de París (CIUP) durant el curs acadèmic 2023-2024.

Fecha de publicación01 Junio 2023
Fecha31 Mayo 2023
Número de Gaceta73
SecciónGovern
GV20230601_08_00_30

Edicte

Edicte del 31-5-2023 pel qual es fa pública l' obertura de la convocatòria per accedir a dos habitacions individuals a la Ciutat Internacional Universitària de París (CIUP) durant el curs acadèmic 2023-2024.

Vist l' acord signat entre l' aleshores Ministeri d' Educació i Joventut del Govern d' Andorra i la CIUP, amb data 5 de juny del 2012;

I per tal d' afavorir l' acollida dels estudiants del Principat d' Andorra a França;

Es fa pública la convocatòria per accedir a dos habitacions individuals a la CIUP, 19 boulevard Jourdan, 75690 París Cedex 14, destinades a estudiants o estadants, ja siguin andorrans o residents establerts legalment al Principat d' Andorra, durant el curs acadèmic 2023-2024.

Les persones interessades han de reunir les condicions següents:

- Ser estudiants de màster, doctorat, postdoctorat o Licence 3.

- Tenir com a mínim 18 anys i com a màxim 30 el primer de setembre del 2023.

- Estar inscrites en un centre d' ensenyament superior o en una universitat de les acadèmies de París, Créteil o Versalles.

Per als estudiants, el contracte s' estableix per un any renovable dos vegades com a màxim, excepte per als estudiants de postdoctorat, que només podran renovar-lo una vegada.

Estadants:

- Haver exercit una activitat professional durant com a mínim dos anys.

- Fer una estada necessària per a la bona evolució de la seva carrera o estar inscrit en un diploma de tercer cicle lligat a l' activitat professional en un establiment d' ensenyament superior o en una universitat de les acadèmies de París, Créteil o Versalles.

Per als estadants, el contracte s' estableix per una durada mínima de tres mesos, renovable una sola vegada.

La CIUP fixa els preus de lloguer de l' habitació cada curs acadèmic. A títol indicatiu, el preu mensual durant l' any acadèmic 2023-2024 és d' aproximadament 599 ' per l' allotjament en una habitació individual confort.

També es pot sol·licitar l' Ajuda d' allotjament social (Allocation Logement Sociale ALS) a la Caixa d' Ajudes Familiars (Caisse d' Allocations Familiales CAF), que té una delegació a la CIUP.

1. Convocatòria

El termini de presentació de les sol·licituds i de la documentació necessària per sol·licitar l' allotjament s' obre l' endemà de la publicació d' aquest edicte al BOPA i es tanca el dia 23 de juny del 2023 a les 14.30 hores. L' imprès de sol·licitud està a disposició de les persones interessades al web d' ensenyament superior https://www.ensenyamentsuperior.ad. També es...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR