Edicte del 4-4-2022 per a la cobertura d' una plaça vacant per al lloc de treball d' administratiu Registre de vehicles adscrit al Departament d' Empresa, Comerç, Desenvolupament, Seguretat i Qualitat Industrial i Transport.

Fecha de publicación06 Abril 2022
Fecha04 Abril 2022
SecciónGovern
Número de Gaceta43
GP20220404_11_20_31

Edicte

Edicte del 4-4-2022 per a la cobertura d' una plaça vacant per al lloc de treball d' administratiu Registre de vehicles adscrit al Departament d' Empresa, Comerç, Desenvolupament, Seguretat i Qualitat Industrial i Transport.

Vist que el concurs de mobilitat del 7 de gener del 2022 ha quedat desert;

La Secretaria d' Estat de Funció Pública publica l' edicte per a la cobertura amb un treballador públic de caràcter indefinit d' una plaça en el lloc de treball d' administratiu Registre de vehicles adscrit al Departament d' Empresa, Comerç, Desenvolupament, Seguretat i Qualitat Industrial i Transport del Ministeri de Presidència, Economia i Empresa.

La missió del lloc de treball és tramitar els expedients dels vehicles (Matriculació de vehicles i embarcacions, canvi de titular de vehicles i embarcacions, baixa del registre de vehicles i embarcacions, gestió plaques matricules reduïdes i personalitzades, gestió exportacions vehicles i embarcacions, donar resposta a les demandes de la batllia i atenció al públic i telefònica), complint amb la normativa vigent segons els procediments establerts en cada cas, millorant-los si escau, per facilitar la relació amb l' usuari o que suposi una millora per a l' usuari.

La ubicació del lloc de treball és al Departament d' Empresa, Comerç, Desenvolupament, Seguretat i Qualitat Industrial i Transport. C/ de la Grau, ed. Administratiu del Prat del Rull, 3' planta, AD500 Andorra la Vella

Aquest lloc de treball correspon al nivell V del sistema de classificació del Cos General, amb una retribució anyal bruta de 18.009,68 euros, distribuïda en tretze pagues.

Els requisits per poder aspirar a la convocatòria són:

'" Tenir la nacionalitat andorrana.

'" O bé tenir la nacionalitat espanyola, francesa o portuguesa i tenir la condició de treballador públic indefinit, i exercir una activitat al si del sector públic andorrà.

'" Estar en possessió com a mínim del DEP (Diploma d' Ensenyament Professional) en secretariat multilingüe o estudis equivalents.

'" Disposar del diploma de llengua catalana de nivell B2 o superior. (Article 4 o disposició addicional segona del decret del 29-4-2020 de creació i regulació dels diplomes oficials de llengua catalana del Govern d' Andorra)

Els coneixements que es tindran en compte són:

'" Coneixements del castellà i del francès, nivell B1.

'" Coneixements en aplicacions informàtiques, Word, Excel i Internet.

Per presentar-se al procés de selecció cal que els aspirants es...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR