Edicte del 4-8-2021 per a la cobertura temporal d' una plaça en el lloc de treball tècnic en afers europeus, adscrita a la Secretaria d' Estat d' Afers Europeus.

Fecha de publicación04 Ago 2021
GP20210804_12_24_48

Edicte

Edicte del 4-8-2021 per a la cobertura temporal d' una plaça en el lloc de treball tècnic en afers europeus, adscrita a la Secretaria d' Estat d' Afers Europeus.

La relació laboral d' aquest personal amb l' Administració general serà de caràcter interí, d' acord amb els termes previstos en l' article 109, lletra c, de la Llei de la funció pública.

La Secretaria d' Estat de Funció Pública publica l' edicte per a la cobertura temporal d' una plaça en el lloc de treball tècnic en afers europeus, adscrita a la Secretaria d' Estat d' Afers Europeus.

La missió del lloc de treball és organitzar i participar en els treballs tècnics de preparació, redacció i seguiment de les posicions de negociació que la delegació negociadora d' Andorra defensa per assolir un acord d' associació entre Andorra i la Unió Europea.

Els objectius són els següents:

1. Coordinar i col·laborar, des d' un dels binomis tècnics de la Secretaria d' Estat d' Afers Europeus, en la producció dels documents de posició que elaboren els referents sectorials dels diferents ministeris o de les entitats públiques.

2. Elaborar documents d' ús intern (notes del Govern, notes tècniques, etc.) que permetin preparar i validar les posicions de negociació de la delegació negociadora d' Andorra.

3. Mantenir els intercanvis necessaris amb l' equip tècnic de la Missió d' Andorra davant de la Unió Europea en relació amb el seguiment dels temes comuns.

4. Participar, si escau, en les sessions de negociació amb la UE (ja sigui a Brussel·les o telemàticament).

5. Participar en grups de treball ad hoc que tinguin com a objectiu informar la ciutadania sobre les negociacions en curs o preparar la implementació de l' Acord d' associació.

6. Preparar i participar en els intercanvis tècnics que es duen a terme de manera bilateral amb equips tècnics d' altres països o de la Comissió Europea.

7. Preparar documentació i informació sobre la UE i la negociació de l' Acord d' associació per a interlocutors públics (reunions de ministres, d' ambaixadors, etc.).

8. Atendre consultes externes sobre la UE o la situació en el context de l' Acord d' associació.

La ubicació del lloc de treball és la Secretaria d' Estat d' Afers Europeus (edifici administratiu del Govern, c/ Prat de la Creu, 62-64, Andorra la Vella).

Aquest lloc de treball està classificat al nivell XI del sistema de classificació del Cos General.

Els requisits per poder aspirar a la convocatòria són:

'" Nacionalitat preferentment...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR