Edicte del 6-2-2023 per a la cobertura d' una plaça vacant per al lloc de treball de lletrat de contenciós, adscrit al Departament de Tributs i de Fronteres del Ministeri de Finances.

Fecha de publicación08 Febrero 2023
Fecha06 Febrero 2023
Número de Gaceta17
SecciónGovern
GP20230206_11_55_22

Edicte

Edicte del 6-2-2023 per a la cobertura d' una plaça vacant per al lloc de treball de lletrat de contenciós, adscrit al Departament de Tributs i de Fronteres del Ministeri de Finances.

Vist que el concurs de mobilitat del 13 de desembre del 2023 ha quedat desert;

La Secretaria d' Estat de Funció Pública publica l' edicte per a la cobertura d' una plaça vacant de funcionari en el lloc de treball de lletrat de contenciós adscrit al Departament de Tributs i de Fronteres.

Missió del lloc de treball és donar suport al desenvolupament de la normativa tributària i duanera, mantenir la interlocució amb la Batllia, representar i defensar en judici al Govern en matèria tributària i duanera, gestió del contenciós duaner i dels recursos administratius, assessorar tècnicament els òrgans corresponents davant de consultes i expedients diversos.

La ubicació actual del lloc de treball és a l' Edifici Albatros, Av. Fiter i Rossell 2 d' Escaldes-Engordany.

Aquest lloc de treball correspon al nivell N-X del sistema de classificació del Cos general, amb una retribució anyal bruta de 31.377,19 euros, distribuïda en tretze pagues.

Els requisits per aspirar a la convocatòria són els següents:

- Tenir la nacionalitat andorrana.

- O bé tenir la nacionalitat espanyola, francesa o portuguesa i tenir la condició de funcionari, i exercir una activitat al si del sector públic andorrà.

- Titulació oficial d' ensenyament superior com a mínim del nivell 7 del Marc andorrà de qualificacions (MAQ) en dret.

- Disposar del diploma de llengua catalana de nivell C1 o superior (article 4 o disposició addicional segona del Decret 130/2022, del 30-3-2022, de regulació dels diplomes oficials de llengua catalana del Govern d' Andorra).

Els coneixements requerits per ocupar el lloc de treball són els següents:

'" Coneixements en aplicacions informàtiques a nivell d' usuari.

'" Domini del castellà i del francès de nivell B2.

'" Coneixements de l' anglès de nivell B1.

Per presentar-se al procés de selecció cal que els aspirants es descarreguin el plec de bases i la sol·licitud de la convocatòria. La descàrrega és gratuïta i es pot fer des del web www.tramits.ad.

Les persones interessades han d' adreçar la sol·licitud al Servei de Tràmits, situat a la planta baixa de l' edifici administratiu del Govern, c/ Prat de la Creu, 62-64, d' Andorra la Vella, fer-hi constar el número de referència ' 191-2022 C Lletrat de contenciós' i acompanyar-la dels documents que s' indiquen a...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR