Edicte del 6-2-2023 per a la cobertura temporal d' una plaça en el lloc de treball de tècnic del COEP, adscrit al Departament d' Infància, Adolescència i Joventut.

Fecha de publicación08 Febrero 2023
Fecha06 Febrero 2023
Número de Gaceta17
SecciónGovern
GP20230206_10_48_49

Edicte

Edicte del 6-2-2023 per a la cobertura temporal d' una plaça en el lloc de treball de tècnic del COEP, adscrit al Departament d' Infància, Adolescència i Joventut.

La relació laboral d' aquest personal amb l' Administració general serà de caràcter interí, d' acord amb els termes previstos en l' article 88.b de la Llei 29/2022, del 21 de juliol, de modificació de la Llei 1/2019, del 17 de gener, de la funció pública.

La Secretaria d' Estat de Funció Pública publica l' edicte per a la cobertura temporal d' una plaça en el lloc de treball de tècnic del COEP, adscrit al Departament d' Infància, Adolescència i Joventut;

La missió del lloc de treball La missió del lloc de treball és donar resposta a les demandes d' orientació educativa i laboral als residents del país i promoure projectes per millorar el coneixement de l' oferta educativa i laboral existent al país i fora del país, així com participar en tasques pròpies de l' Àrea en matèria de joventut i voluntariat.

La ubicació actual del lloc de treball és l' Av. Príncep Benlloch, 30 Ed. Clara Rabassa, 2n pis d' Andorra la Vella.

Aquest lloc de treball correspon al nivell N-IX del sistema de classificació del Cos general, amb una retribució anual bruta de 28.010,94 euros, distribuïda en tretze pagues.

Els requisits per poder aspirar a la convocatòria són:

- Nacionalitat preferentment andorrana, espanyola, francesa o portuguesa, indistintament. La preferència en l' atorgament de la plaça s' establirà de la manera següent:

" En primer lloc, per ordre de puntuació, entre els candidats de:

- Nacionalitat andorrana.

- O bé de nacionalitat espanyola, francesa o portuguesa que tinguin la condició d' agent de l' Administració de caràcter indefinit i exerceixin una activitat al si del sector públic andorrà.

" En segon lloc, per ordre de puntuació, entre els candidats de nacionalitat espanyola, francesa o portuguesa i que siguin titulars d' una autorització d' immigració de treball vigent.

" En tercer lloc, per ordre de puntuació, entre els candidats d' altres nacionalitats que les esmentades en l' apartat anterior i que siguin titulars d' una autorització d' immigració de treball vigent.

" En quart lloc, per ordre de puntuació, entre els candidats de qualsevol nacionalitat i que no siguin titulars d' una autorització d' immigració de treball vigent.

I d' acord amb els reglaments de quota vigents al moment de l' adjudicació de la convocatòria.

- Titulació oficial d' ensenyament superior com...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR