Edicte B.A. del 10-3-2023 pel qual es notifica un Aute al legal representant de la societat Previsió i Futur, SA.

Fecha de publicación22 Marzo 2023
Fecha10 Marzo 2023
Número de Gaceta40
SecciónAdministració de Justícia
JF20230313_10_02_00

Edicte

Edicte B.A. del 10-3-2023 pel qual es notifica un Aute al legal representant de la societat Previsió i Futur, SA.

Eunice Azevedo Bandeira, Secretària Judicial de la Batllia del Principat d' Andorra,

Faig saber

Que en els autes del judici civil núm. 1200424/2013 en fase d' execució, seguit entre les parts, respectivament, executant i executada, la societat Subministraments Comercials Puig, SL contra la societat Previsió i Futur, SA, ha recaigut Aute del 10 de febrer del 2023 que, reproduït en la part dispositiva, diu així:

' Decideix:

Primer.- Arxivar el procediment de referència, tot notificant a la part executant que s' ha d' adreçar al saig que correspongui a l' efecte de sol·licitar l' execució forçosa.

Segon.- Mantenir la mesura d' embargament, tot i requerint a la part executant que acrediti davant d' aquest Tribunal, en el termini d' un mes a comptar de la notificació de la present resolució judicial, que ha sol·licitat l' execució forçosa al saig. En cas que la part executant no ho acrediti en el termini indicat, aquest Tribunal deixarà sense efecte la mesura esmentada.

Tercer.- Notificar la present resolució judicial a les parts.

Aquesta resolució no és ferma i contra la mateixa es pot...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR