Edicte B.A. del 10-4-2019 pel qual es notifica una Sentència al legal representant de la societat Eland, SA.

Fecha10 Abril 2019
Fecha de publicación02 Mayo 2019
SecciónAdministració de Justícia
Número de Gaceta38
JF20190418_12_17_10

Edicte

Inmaculada Rodríguez Diaz, batlle del Principat d' Andorra,

Faig saber

Que en els autes del judici civil tramitats pel procediment Ordinari, núm. 4000431/15, seguit entre les parts, respectivament, agent i defenent, la societat Crèdit Andorrà, S.A contra Eland, S.A i altres, ha recaigut la Sentència en rebel·lia que, reproduïda en la part dispositiva, diu així:

' Decideix:

Primer.- Estimar la demanda presentada per part de l' entitat bancària Crèdit Andorrà,S.A. contra les societats Grup Immobiliari Axial, S.L., Euro-Gràfic, S.L. i Eland, S.A.

Segon.- Condemnar a la societat Grup Immobiliari Axial, S.L. a satisfer a l' agent la quantitat de 2.405.320,36 ' , la qual està garantida hipotecàriament, majorada amb els interessos per a descobert tipus ABA que meriti a comptar de l' 1 de gener del 2014, dia següent a la darrera liquidació i, fins a la seva total satisfacció, d' acord amb l' establert al cinquè fonament de dret.

Tercer.- Cas de no procedir la part demandada a satisfer voluntàriament el ròssec pendent de pagament, disposar la realització en pública subhasta dels béns immobles hipotecats detallats en l' apartat A de l' escriptura pública atorgada per davant del Notari Sr. Josep Esta'ol i Cornella el 8 d' octubre del...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR