Edicte B.A. del 11-1-2019 pel qual es notifica una Sentència a la Sra. Karin Hedi Breuer-Rosche.

Fecha11 Enero 2019
Fecha de publicación30 Enero 2019
SecciónAdministració de Justícia
Número de Gaceta8
JF20190123_11_56_58

Edicte

Nàdia Alís Cirera, batlle del Principat d' Andorra,

Faig saber

Que en els autes del judici civil tramitats pel procediment Ordinari, núm. 1000479/16, seguit entre les parts, respectivament, agent i defenent, l' entitat bancària Crèdit Andorrà, S A contra la Sra. Karin Hedi Breuer-Rosche, ha recaigut la Sentència en rebel·lia que, reproduïda en la part dispositiva, diu així:

' Decideix:

Que estimant íntegrament la demanda interposada per l' entitat Crèdit Andorrà, SA., ha de condemnar al senyor Albert Hermann Rosche i a la senyora Karin Hedi Breuer-Rosche ' aquesta darrera en rebel·lia processal -:

Primer.- A satisfer a l' agent la suma de 399.871,45 ' , suma que haurà d' incrementar-se, a comptar del dia 10.12.2016 ' endemà de la darrera liquidació- i fins al total pagament del deute, amb els interessos al tipus fixat per l' ABA per a descoberts, a acreditar en període d' execució de sentència, sense perjudici però que, en seu d' execució de sentència, correspongui a aquest Tribunal vetllar per a que aquests no puguin ésser entesos com a abusius, ' en el sentit que els mateixos no són remuneratoris ' adreçats a retribuir el servei de finançament de l' entitat- sinó moratoris ' és a dir, comporten la indemnització de danys i perjudicis per l' incompliment de la prestació- i que siguin els necessaris per tal que l' entitat bancària assoleixi la finalitat que es cerca amb els mateixos' . (entre altres, STSJC de 29 de febrer de 2016, Rotlle TSJC.- 0000321/2015).

Segon.- Disposar, cas de que s' hagi de procedir a l'...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR