Edicte B.A. del 12-12-2022 pel qual es notifica un Aute a la Sr. Yohann Grillo.

Fecha de publicación28 Diciembre 2022
Fecha12 Diciembre 2022
Número de Gaceta151
SecciónAdministració de Justícia
JF20221222_11_10_46

Edicte

Edicte B.A. del 12-12-2022 pel qual es notifica un Aute a la Sr. Yohann Grillo.

Alexandre Ferreira Teixeira, Secretari Judicial de la Batllia del Principat d' Andorra,

Faig saber

Que en els autes del judici civil tramitats pel procediment d' Arrendaments núm. 2000397/2022, seguit entre les parts, respectivament, agent i defenent, la societat Soldeu Paradis, SL contra el Sr. Yohann Grillo, ha recaigut Aute del 3 de novembre del 2022 que, reproduït en la part dispositiva, diu així:

' Decideix:

Primer.- Admetre a tramit la demanda de resolució de contracte, desnonament i reclamació de quantitat, a tramitar pel procediment d' arrendaments, instada per la representació processal de la societat Soldeu Paradis, SL contra el Sr. Yohann Grillo.

Segon.- No admetre a tramit la petició de reclamació de danys i perjudicis; sense perjudici que la part actora pugui formular la seva pretensió en el moment processal oportú, de conformitat amb l' article 410.4 del Codi de procediment civil.

Tercer.- Donar trasllat de la demanda a la part demandada per tal que comparegui en el procés i faci la contesta en el termini de tretze (13) dies hàbils, tot i advertint-lo que en cas de que no comparegui en el termini esmentat se' l declararà en rebel·lia.

Quart.- Contra la no admissió a tràmit de la petició de danys i perjudicis, la part perjudicada pot interposar, en el...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR