Edicte B.A. del 14-11-2022 pel qual es notifica una Sentència als Ignorats Hereus de qui fou el Sr. Antoni Roig Gili.

Fecha de publicación23 Noviembre 2022
Fecha14 Noviembre 2022
Número de Gaceta137
JF20221115_14_40_01

Edicte

Edicte B.A. del 14-11-2022 pel qual es notifica una Sentència als Ignorats Hereus de qui fou el Sr. Antoni Roig Gili.

Emilie Antunes Pombo, Secretària Judicial de la Batllia del Principat d' Andorra,

Faig saber

Que en els autes del judici civil tramitats pel procediment Ordinari, núm. 6000149/2021, seguit entre les parts, respectivament, agent i defenent, el Sr. Hans Bittman contra el Sr. Antoni Roig Gili i altres, ha recaigut la Sentència de data 23 de setembre del 2022 que, reproduïda en la part dispositiva, diu així:

' Decideix:

Primer.- Estimar la demanda formulada per la representació processal del Sr. Hans Bittman contra els Srs. Antoni Roig Gili, J.R.P., J.T.R. i E.R.G., i declarar el dret de propietat del Sr. Hans Bittman sobre el pis planta baixa, porta primera de l' edifici Cel Blau de la parròquia de La Massana.

Segon.- Condemnar als hereus del Sr. Antoni Roig Gili i als Srs. J.R.P., J.T.R i E.R.G., a transmetre per escriptura pública notarial la titularitat de la referida unitat immobiliària a favor del Sr. Hans Bittman, sense perjudici que en cas que els hereus del Sr. Antoni Roig Gili i els Srs. J.R.P., J.T.R i E.R.G. no donin compliment voluntari a la present resolució judicial, aquest tribunal pugui procedir a l' execució forçosa i substituir-se a la part defenent en el compliment de dita obligació de fer.

Tercer.- No fer expressa imposició de les costes judicials ocasionades.

Aquesta resolució no és ferma i contra la mateixa es pot interposar un recurs d' apel·lació davant...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR