Edicte B.A. del 14-4-2023 pel qual es notifica un Aute al legal representant de la societat Edificis i Construccions Andorranes, SA.

Fecha de publicación26 Abril 2023
Fecha14 Abril 2023
Número de Gaceta53
SecciónAdministració de Justícia
JF20230420_10_11_10

Edicte

Edicte B.A. del 14-4-2023 pel qual es notifica un Aute al legal representant de la societat Edificis i Construccions Andorranes, SA.

Emilie Antunes Pombo, Secretària Judicial de la Batllia del Principat d' Andorra,

Faig saber

Que en els autes del judici civil núm. 6000004/2023 en fase d' execució, seguit entre les parts, respectivament, executant i executada, la Sra. Ana Maria Duran Casanovas i la societat Pyrénées, SA contra la societat Edificis i Construccions Andorranes, SA, ha recaigut Aute del 4 d' abril del 2023 que, reproduït en la part dispositiva, diu així:

' Acorda:

Primer.- Admetre a tràmit la demanda d' execució no dinerària presentada per la Sra. Ana Maria Duran Casanovas i la societat Pyrénées, SA, part executant.

Segon.- Donar trasllat de l' escrit presentat el 4 d' octubre del 2022 per la Sra. Ana Maria Duran Casanovas i la societat Pyrénées, SA a la societat Edificis i Construccions Andorranes, SA, als efectes escaients.

Tercer.- Requerir a la societat Edificis i Construccions Andorranes, SA per tal que en el termini de tretze (13) dies hàbils procedeixi a atorgar escriptura pública de transmissió de la titularitat de l' apartament (les dades del qual consten en autes) a favor de la Sra. Ana Maria Duran Casanovas.

Quart.- Advertir a la societat Edificis i Construccions Andorranes, SA, que de no donar efectiu compliment al requeriment efectuat, es procedirà, a costes seves, a la seva execució forçosa, substituint-se aquest Tribunal a la part...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR