Edicte B.A. del 15-2-2023 pel qual es notifica un Aute al Sr. David Garrido Vega.

Fecha de publicación15 Marzo 2023
Fecha15 Febrero 2023
Número de Gaceta37
JF20230309_14_34_08

Edicte

Edicte B.A. del 15-2-2023 pel qual es notifica un Aute al Sr. David Garrido Vega.

Eunice Azevedo Bandeira, Secretària Judicial de la Batllia del Principat d' Andorra,

Faig saber

Que en els autes del judici civil núm. 1000402/2011 en fase d' execució, seguit entre les parts, respectivament, executant i executada, la Sra. Amàlia Moreno Noguera contra el Sr. David Garrido Vega, ha recaigut Aute del 8 de febrer de 2023 que, reproduït en la part dispositiva, diu així:

' Decideix:

Primer.- Informar a la part executada, el Sr. David Garrido Vega que a comptar de la data de la notificació de la present resolució haurà d' abonar l' import de 7.200.-euros a la Sra. Amalia Moreno Noguera.

Segon.- Informar a les parts que cas de que no es procedeixi a abonar l' import degut, la part executant s' haurà d' adreçar al Saig que correspongui a l' efecte de sol·licitar l' execució forçosa.

Tercer.- Notificar la present resolució judicial a les parts així com, al Ministeri Fiscal.

Quart.- Aquesta resolució no és ferma i contra la mateixa es pot interposar un recurs d' apel·lació davant la Sala Civil del Tribunal Superior de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR