Edicte B.A. del 16-12-2021 pel qual es notifica una Sentència als Srs. José Juan Navarro Mateus i Maria Dolores Pelay Vidal.

Fecha16 Diciembre 2021
Fecha de publicación05 Enero 2022
SecciónAdministració de Justícia
Número de Gaceta2
JF20211227_13_41_12

Edicte

Edicte B.A. del 16-12-2021 pel qual es notifica una Sentència als Srs. José Juan Navarro Mateus i Maria Dolores Pelay Vidal.

Guillem Janer Moreno, Secretari Judicial de la Batllia del Principat d' Andorra,

Faig saber

Que en els autes del judici civil tramitats pel procediment Ordinari, núm. 6000224/20, seguit entre les parts, respectivament, agent i defenent, Vall Banc, SA contra els Sr. José Juan Navarro Mateus i Maria Dolores Pelay Vidal, ha recaigut la Sentència de data 19-11-2021 que, reproduïda en la part dispositiva, diu així:

' Decideix:

Primer.- Estimar de forma substancial la demanda formulada per la representació processal de la societat Vall Banc, SAU contra els Srs. José Juan Navarro Mateus i Maria Dolores Pelay Vidal, i condemnar a aquests darrers, de forma solidària, a pagar la suma de 27.140,44.-euros per raó del ròssec deutor present al seu compte corrent a data 7 d' agost del 2020, que s' haurà d' incrementar dels interessos de descobert previstos per l' Agrupació de Bancs Andorrans a partir del 7 d' agost del 2020, i comportarà que, en període d' execució de sentència, es dugui a terme un examen del caràcter proporcionat i de l' eventual abusivitat dels tipus reclamats, a través de la certificació emesa per dita agrupació que haurà d' acompanyar l' entitat bancària acreditativa dels tipus de descobert en compte a comptar del 7 d' agost del 2020.

Segon.- Fer imposició a la part defenent del pagament de les costes judicials ocasionades en la forma descrita al V. Fonament de Dret de la present resolució judicial.

Aquesta resolució no és ferma i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR