Edicte B.A. del 16-5-2023 pel qual es notifica una Sentència a la Sra. Paola Veronica Presti De Pe'a.

Fecha de publicación24 Mayo 2023
Fecha16 Mayo 2023
Número de Gaceta68
SecciónAdministració de Justícia
JF20230518_09_43_57

Edicte

Edicte B.A. del 16-5-2023 pel qual es notifica una Sentència a la Sra. Paola Veronica Presti De Pe'a.

Blanca Gómez de Urrutia De Antón, Secretària Judicial de la Batllia del Principat d' Andorra,

Faig saber

Que en els autes del judici civil tramitats pel procediment de familia amb núm. 4000193/2022, seguit entre les parts, respectivament, agent i defenent, el Sr. Victor Domingues Enes contra la Sra. Paola Veronica Presti De Pe'a, ha recaigut Sentència de data 28 d' abril del 2023 que, reproduït en la part dispositiva, diu així:

' Decideix:

Estimar íntegrament la demanda d' establiment de mesures paternofilials promoguda pel Sr. Victor Domingues Enes a l' atenció de la Sra. Paula Veronica Presti De Pe'a i, conseqüentment establir el següent:

" L' exercici de l' autoritat parental sobre la filla menor comuna O.D.P. és manté pels progenitors de forma conjunta;

" Mantenir la guarda de la filla O. de forma compartida entre ambdós progenitors, per setmanes alternes, des del dilluns a la sortida del centre escolar i/o activitat extraescolar i, fins el dilluns següent al matí en què serà reintegrada al mateix centre. Els dilluns festius regirà el mateix règim si bé el retorn de la menor es realitzarà al progenitor que pertoqui a les 18:00 hores.

" El repartiment per meitats de les vacances escolars.

En particular:

a) Nadal: correspondrà al pare sempre des del darrer dia lectiu, a la sortida de l' escola o, activitat extraescolar i, fins el dia 30 de desembre a les 18:00 hores i a partir d' aquest moment i fins a la tornada a l' escola amb la mare.

b) Estiu: es repartiran per quinzenes alternes, corresponent a la mare la primera quinzena els anys parells i, la segona els senars.

c) Setmana Santa: es repartiran per meitats, corresponent-li al pare la primera meitat del període els anys parells i, la segona meitat els anys senars, finint la primera meitat el diumenge de Resurrecció.

d) Tots Sants i Carnestoltes: la menor restarà en companyia del pare o de la mare, alternativament cadascun d' aquests períodes complerts. Correspondrà a la mare, salvat acord entre les parts, les vacances de Carnaval els anys senars i de Tots Sants els parells.

e) Els altres períodes de vacances de curta durada correspondran al pare i a la mare alternativament.

" En els dies de celebració propis del pare i de la mare (aniversaris i onomàstiques), els pares podran gaudir de la companyia de l' O. La menor celebrarà el seu propi aniversari i onomàstica...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR