Edicte B.A. del 16-6-2022 pel qual es notifica una Providència al legal representant de la societat Vladic, SL.

Fecha de publicación22 Junio 2022
Fecha16 Junio 2022
SecciónAdministració de Justícia
JF20220617_10_12_35

Edicte

Edicte B.A. del 16-6-2022 pel qual es notifica una Providència al legal representant de la societat Vladic, SL.

Noemí Rossell de la Casa, Secretària Judicial de la Batllia del Principat d' Andorra

Faig saber

Que, en el marc dels autes civils enregistrats amb el número seqüencial 7000073/2022, seguits pel procediment ordinari, entre les parts, respectivament, agent i defenent, la Sra. Melanie Friederike Rupp, nascuda Hirsch, contra la societat Vladic, SL, ha recaigut Providència de data 24 de maig del 2022, la part dispositiva del qual diu:

' (& ) admetre a tràmit la demanda i donar-ne trasllat a la part demandada per tal que comparegui en el procés a Contestar la demanda en el termini de vint (20) dies hàbils amb l' advertiment que si no compareix en el termini esmentat serà declarada en situació processal de rebel·lia' .

Així mateix, en mèrits de les disposicions de l' article 41 del Codi de Procediment Civil, en relació a la intervenció de l' advocat i el procurador, s' informa que:

' 1. Amb caràcter general, en tots els processos és preceptiva la defensa i l' assistència tècnica prestades per un advocat. No obstant això, la intervenció de l' advocat és facultativa en els processos que se segueixen pel procediment abreujat quan la quantia del procés no sigui superior a 1.500 euros, i pel procediment de jurisdicció voluntària, llevat de l' internament d' urgència de persones. Aquesta intervenció també és facultativa en el procediment d' injunció si l' import del deute reclamat no és superior a 3.000 euros. Tampoc és necessària...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR