Edicte B.A. del 17-12-2021 pel qual es notifica un Aute al Sr. Cristian Domingo Garcia i al Legal Representant de CTAM, SL.

Fecha de publicación29 Diciembre 2021
Fecha17 Diciembre 2021
SecciónAdministració de Justícia
Número de Gaceta141
JF20211224_09_11_42

Edicte

Edicte B.A. del 17-12-2021 pel qual es notifica un Aute al Sr. Cristian Domingo Garcia i al Legal Representant de CTAM, SL.

Alexandre Ferreira Teixeira, Secretari Judicial de la secció Civil de la Batllia del Principat d' Andorra,

Faig saber

Que en els autes del judici civil tramitats pel procediment d' arrendaments urbans núm. 2000485/2021, seguit entre les parts, respectivament, agent i defenent, Carlos Julià Miró, contra Cristian Domingo Garcia i CTAM, SL, ha recaigut Aute del 17 de setembre del 2021 que, reproduït en la part dispositiva, diu així:

Decideix:

Primer.- Admetre a tràmit la demanda de resolució de contracte, de desnonament, i reclamació de quantitat, a tramitar pel procediment d' arrendament, instada per la Sra. Isabel Maria De Oliveira Marques, procuradora del Sr. Carlos Julià Miró contra el Sr. Cristian Domingo Garcia i contra la societat CTAM, SL.

Segon.- Donar trasllat de la demanda i de l' escrit de proposició de proves a la part demandada per tal que comparegui en el procés i faci la contesta en el termini de tretze (13) dies hàbils, tot i advertint-lo que en cas de que no comparegui en el termini esmentat se' l declararà en rebel·lia.

Aquesta resolució no és ferma i contra la mateixa es pot interposar un recurs de reposició davant d'...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR