Edicte B.A. del 17-5-2022 pel qual es notifica una Sentència al Sr. José Francisco Delgado Baque.

Fecha de publicación08 Junio 2022
Fecha17 Mayo 2022
JF20220530_13_45_56

Edicte

Edicte B.A. del 17-5-2022 pel qual es notifica una Sentència al Sr. José Francisco Delgado Baque.

Guillem Janer Moreno, Secretari Judicial de la Batllia del Principat d' Andorra,

Faig saber

Que en els autes del judici civil tramitats pel procediment d' abreujat, núm. 6000409/18, seguit entre les parts, respectivament, agent i defenent, els Srs. Carlos Manuel de Oliveira Caldas i Paulo Manuel Machado Tomé contra el Sr. José Francisco Delgado Baque i altres, ha recaigut la Sentència de data 5-5-2022 que, reproduïda en la part dispositiva, diu així:

' Decideix:

Primer.- Desestimar la demanda formulada per part dels Srs. Carlos Manuel de Oliveira Caldas i Paulo Manuel Machado Tomé, en la seva qualitat de titulars administratius del comerç Interfusta, contra el Sr. D.P.M, i absoldre aquest darrer de les pretensions dirigides en la seva contra.

Segon.- Estimar la demanda plantejada per part dels Srs. Carlos Manuel de Oliveira Caldas i Paulo Manuel Machado Tomé, en la seva qualitat de titulars administratius del comerç Interfusta, contra la societat A. SL i altra demanda acumulada formulada per aquests contra el Sr. José Francisco Delgado Baque, en tant que titular administratiu del negoci Hd Reformes, i condemnar de forma solidària a aquests darrers a pagar la suma de 9.677,19.-euros.

Tercer.- Estimar parcialment la demanda reconvencional formulada per part de la societat A. SL i condemnar als Srs. Carlos Manuel de Oliveira Caldas i Paulo Manuel Machado Tomé a satisfer, de forma solidària, la suma de 668,40.-euros.

Quart.- Procedir a una compensació entre els imports deguts per les parts, de forma que es dedueixi del deute a càrrec de la societat A. SL de 9.677,19.-euros l' import de 668,40.-euros i hagut compte la compensació de sumes operada, l' import resultant meritarà interessos...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR