Edicte B.A. del 18-4-2019 pel qual es notifica una Sentència al legal representant de la societat Armony Spa Cucine.

Fecha18 Abril 2019
Fecha de publicación02 Mayo 2019
SecciónAdministració de Justícia
Número de Gaceta38
JF20190424_10_12_16

Edicte

Laura Solanes Colell, batlle del Principat d' Andorra,

Faig saber

Que en els autes del judici civil tramitats pel procediment Ordinari, núm. 2000378/18, seguit entre les parts, respectivament, agent i defenent, Armony Spa Cucina contra Tot Cuina, SLU, ha recaigut la Sentència en rebel·lia que, reproduïda en la part dispositiva, diu així:

' Decideix:

Primer.- Homologar la Transacció Judicial intervinguda entre les parts avui litigants, quin contingut íntegre es reprodueix seguidament:

' Andorra la Vella, el 6 de novembre de 2018 Per davant de l' Hble. Batlle, Sra. Laura Solanes Colell, assistida de l' infrascrit Secretari, compareixen: D' una part el Sr. Frederic Francis Mihec, en nom i representació de la societat mercantil italiana ' Armony Spa Cucine' , en mèrits del contracte que consta en autes. I d' altra part, la Sra. Concepció Angrill Vila, legal representant de la societat mercantil andorrana ' Tot Cuina, SLU' , titular del negoci ' Tot Cuina' , amb domicili a &

Les parts són, respectivament, agent i defenent en el judici civil substanciat pel procediment ordinari, promogut per la societat mercantil italiana ' Armony Spa Cucina' , en data 7 de setembre de 2018, en demanda de reclamació de quantitat.

Les parts litigants manifesten que han decidit transigir les diferències que els oposaven, i en conseqüència, de llur i espontània voluntat atorguen la següent Transacció Judicial Amb la subjecció als següents:

Pactes

Primer.- Ambdues parts fixen el deute objecte de reclamació en la quantitat de Vint-i-cinc Mil Nou-Cents Vuitanta-Tres Euros Amb Quaranta-un Cèntims (25.983,41.-' ), que compren la quantitat principal reclamada de Vint-i-Quatre Mil Vuit-cents Cinquantasis Euros amb Quaranta-un Céntims (24.856,41.-' ), segons el recapitulatiu de les factures degudes que s' adjunta a la present com a Annex I, i les taxes i despeses judicials, inclosos els honoraris d' advocat, d' un import de Mil Cent Vint-i-sis Euros Amb Deu Cèntims (1.126,10.-' ).

Segon.- La societat ' Tot Cuina, SLU' , reconeix deure i voler pagar al Sr. Frederic Francis Mihec, legal representant de la societat mercantil italiana ' Armony Spa Cucina' , la quantitat esmentada en el pacte ' Primer' , i es compromet a liquidar-la de la següent forma:

Un primer pagament de Dos Mil Euros (2.000,00.-' ) en efectiu, el mateix dia de la signatura de la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR