Edicte B.A. del 19-1-2023 pel qual es fa públic per a coneixement general la clausura del present procediment concursal i la dissolució de la societat Fer, SLU.

Fecha de publicación25 Enero 2023
Fecha19 Enero 2023
Número de Gaceta10
SecciónAdministració de Justícia
JPF20230120_16_08_52

Edicte

Edicte B.A. del 19-1-2023 pel qual es fa públic per a coneixement general la clausura del present procediment concursal i la dissolució de la societat Fer, SLU.

Alexandre Ferreira Teixeira, Secretari Judicial de la Batllia del Principat d' Andorra,

Faig saber

Que en els autes del procediment de cessació de pagaments i fallida de la societat Fer, SLU, registrat amb el núm. 2500010/2011, ha recaigut Aute que, reproduït en la part dispositiva, diu així:

' Decideix:

Primer.- Declarar la clausura del procediment concursal de la societat Fer, SLU, estesa al Sr. Domingos Augusto Lopes Pereira, així com declarar la dissolució de ple dret de la unió de creditors.

Segon.- Declarar la dissolució de ple dret de la societat Fer, SLU.

Tercer.- Donar mandat exprés a l' administració judicial per a inscriure la liquidació, extinció i cancel·lació de la societat Fer, SLU, en els registres públics.

Quart.- Publicar la present resolució en el Butlletí Oficial del Principat d' Andorra i notificar-la a les parts interessades, a l' administradora judicial i al controlador judicial.

Cinquè.- Aquesta resolució no és ferma i contra la mateixa es pot interposar un recurs d' apel·lació davant la Sala Civil del...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR