Edicte B.A. del 21-2-2023 pel qual es fa públic per a coneixement general l' extensió de la fallida de la societat Olimport SL a la Sra. Esperanza Su'rez Nova.

Fecha de publicación08 Marzo 2023
Fecha21 Febrero 2023
Número de Gaceta33
SecciónAdministració de Justícia
JPF20230302_11_44_16

Edicte

Edicte B.A. del 21-2-2023 pel qual es fa públic per a coneixement general l' extensió de la fallida de la societat Olimport SL a la Sra. Esperanza Su'rez Nova.

Patrícia Medina Giles, Secretària judicial de la Batllia del Principat d' Andorra,

Faig saber

Que en els autes del procediment de cessació de pagaments i fallida de la societat Olimport SL, registrat amb el núm. 5000006/2021, ha recaigut Aute de data 17 de gener de 2023 que, reproduït en la part dispositiva, diu així:

' Decideix:

Primer.- Declarar l' extensió de la fallida de la societat Olimport SL a la Sra. Esperanza Su'rez Nova amb efectes a 23 de desembre del 2020.

Segon.- Procedir a la publicació de la declaració de cessació de pagaments i fallida al Butlletí Oficial del Principat d' Andorra a fi que els eventuals creditors presentin els crèdits a l' administrador en el termini de trenta (30) dies hàbils a comptar de la publicació del present aute, i fer avinent a l' administrador que disposa del termini de tres mesos per a formar un estat de crèdits.

Tercer.- Comunicar als eventuals creditors, a través de la seva publicació al Butlletí Oficial del Principat d' Andorra, que l' Administrador judicial del present procediment és el Sr. Lluís Ruiz Valls, amb domicili professional a efectes de contacte a l' Av. Carlemany, 68, edifici Illa Carlemany, 5è...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR