Edicte B.A. del 24-1-2023 pel qual es notifica una Sentència a la Sra. Dolores Marlene Champroux.

Fecha de publicación01 Febrero 2023
Fecha24 Enero 2023
Número de Gaceta13
SecciónAdministració de Justícia
JF20230126_11_05_40

Edicte

Edicte B.A. del 24-1-2023 pel qual es notifica una Sentència a la Sra. Dolores Marlene Champroux.

Emilie Antunes Pombo, Secretària Judicial de la Batllia del Principat d' Andorra,

Faig saber

Que en els autes del judici civil tramitats pel procediment Abreujat, núm. 6000043/2022, seguit entre les parts, respectivament, agent i defenent, l' entitat bancària Andorra Banc Agrícol Reig, SA contra la Sra. Dolores Marlene Champroux, ha recaigut la Sentència de data 13 de gener del 2023 que, reproduïda en la part dispositiva, diu així:

' Decideix:

Primer.- Estimar la demanda formulada per la representació processal de la societat Andorra Banc Agrícol Reig, SA contra la Sra. Dolores Marlene Champroux i declarar la resolució anticipada del contracte de préstec amb efectes a la data del 7 d' octubre del 2021.

Segon.- Declarar que el deute de la part demandada i resultant de la liquidació del contracte del 7 d' octubre del 2021 ascendeix a 3.643,42.-euros i condemnar la defenent a pagar la suma ans referida, més els interessos previstos per l' associació de bancs andorrans per a descoberts en compte, a comptar del 7 d' octubre del 2021, quin eventual caràcter abusiu o desproporcionat podrà ésser objecte d' examen en període d' execució de sentència.

Tercer.- Fer imposició a la part defenent del pagament de les costes judicials ocasionades, en la forma prevista al Cinquè.- Fonament Jurídic de la present resolució judicial.

Aquesta resolució no és ferma i contra la mateixa es pot interposar un recurs...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR