Edicte B.A. del 24-1-2023 pel qual es notifica un Aute al Sr. Daniel Mauricio López Riascos.

Fecha de publicación08 Febrero 2023
Fecha24 Enero 2023
Número de Gaceta17
JF20230202_10_55_33

Edicte

Edicte B.A. del 24-1-2023 pel qual es notifica un Aute al Sr. Daniel Mauricio López Riascos.

Alexandre Ferreira Teixeira, Secretari Judicial de la Batllia del Principat d' Andorra,

Faig saber

Que en els autes del judici civil tramitats pel procediment de Familia amb núm. 2000368/2022, seguit entre les parts, respectivament, agent i defenent, la Sra. Laura Farré De Pedro contra el Sr. Daniel Mauricio López Riascos, ha recaigut Aute del 9 de desembre del 2022 que, reproduït en la part dispositiva, diu així:

' Decideix:

Primer.- Requerir a la Caixa Andorrana de Seguretat Social, per tal què en un termini màxim de vint (20) dies hàbils exhibeixi el document requerit per la part demandant, en concret l' extracte de punts de jubilació del Sr. Daniel Mauricio López Riasco atès que serà necessari de cara a la resolució dels presents autes.

Segon.- Advertir a l' entitat pública requerida que si considera que es tracta de documents declarats legalment o classificats com de caràcter reservat o secret haurà d' adreçar a aquest tribunal una exposició raonada sobre aquest caràcter secret o reservat.

Tercer.- Notificar la present resolució judicial a les parts interessades, a la Caixa Andorrana de Seguretat...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR