Edicte B.A. del 27-1-2022 pel qual es notifica una Sentència al legal representant de la societat Rombo, SL.

Fecha de publicación09 Febrero 2022
Fecha27 Enero 2022
Número de Gaceta19
JF20220201_10_25_24

Edicte

Edicte B.A. del 27-1-2022 pel qual es notifica una Sentència al legal representant de la societat Rombo, SL.

Eunice Azevedo Bandeira, Secretària Judicial de la Batllia del Principat d' Andorra,

Faig saber

Que en els autes del judici civil tramitats pel procediment Ordinari, núm. 1000280/18, seguit entre les parts, respectivament, agent i defenent, la societat Crèdit Andorrà, SA contra la societat Rombo, SL i altres, ha recaigut la Sentència de data 6-12-2021 que, reproduïda en la part dispositiva, diu així:

' Decideix:

Que donant lloc a la demanda interposada per Crèdit Andorrà SA contra la senyora Cristina Lopez Ferrer i Rombo,SL, hem de condemnar a la senyora Lopez Ferrer a satisfer a l' agent la suma total de 208.074,08 euros, augmentada dels interessos pactats en l' escriptura a partir del dia 5.6.2018 i fins total liquidació del préstec, tot declarant que el referit deute es troba garantit hipotecàriament, i havent-se de procedir, cas de que s' hagi d' executar forçosament la referida suma, a la realització en pública subhasta dels béns descrits a la part expositiva de les dues escriptures públiques de constitució de préstec hipotecari titularitat de la societat Rombo,SL:

- Planta primera de l' ed. comercial els Marginets, local comercial 9 (folis 56-61), gravades d' una primera hipoteca prop de Crèdit Andorrà SA.

- Local comercial 9 de l' ed. Comercial els Marginets, planta 1 gravats d' una tercera hipoteca a favor de Crèdit Andorrà SA.

I acordant-se l' aplicació del preu obtingut a la rebaixa o cancel·lació del deute garantit hipotecàriament detallat a l' apartat anterior.

No així pel que fa als béns d' Andomar SAU garantits hipotecàriament, doncs la pròpia part agent ha demanat la suspensió de les actuacions d' Andomar SAU en haver reclamat el crèdit en la fallida (folis 144-145), no havent-se continuat l' exercici de l' acció de forma separada a la massa de creditors com fins a la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR