Edicte B.A. del 28-4-2023 pel qual es notifica una Sentència als Srs. Oscar Pamies Sole i Celia Cervelló Torrell.

Fecha de publicación10 Mayo 2023
Fecha28 Abril 2023
Número de Gaceta60
SecciónAdministració de Justícia
JF20230503_11_03_56

Edicte

Edicte B.A. del 28-4-2023 pel qual es notifica una Sentència als Srs. Oscar Pamies Sole i Celia Cervelló Torrell.

Emilie Antunes Pombo, Secretària Judicial de la Batllia del Principat d' Andorra,

Faig saber

Que en els autes del judici civil tramitats pel procediment d' Ordinari amb núm. 6000077/2020, seguit entre les parts, respectivament, agent i defenent, l' entitat bancària Vall Banc, SAU succeïda processalment per Pleyade 21, SL contra els Srs. Oscar Pamies Sole i Celia Cervelló Torrell, ha recaigut Sentència del 8 d' abril de 2023 que, reproduïda en la part dispositiva, diu així:

' Decideix:

Primer.- Estimar de forma substancial la demanda formulada per la representació processal de la societat Vall Banc, SAU contra els Srs. Oscar Pamies Sole i Celia Cervelló Torrell, i condemnar a aquests darrers, de forma solidària, a pagar la suma de 253.135,35.-euros, que correspon al ròssec deutor del compte de llur titularitat.

Dit import s' haurà d' incrementar dels interessos de descobert previstos per l' Agrupació de Bancs Andorrans a partir del 7 de maig del 2020, sense perjudici que, en període d' execució de sentència, es pugui a terme un examen del caràcter proporcionat i de l' eventual abusivitat dels tipus reclamats, a través de la certificació emesa per dita agrupació, que haurà d' acompanyar l' entitat bancària, acreditativa dels tipus de descobert en compte a comptar del 7 de maig del 2020.

Segon.- Fer imposició a la part defenent del pagament de les costes judicials ocasionades en la forma descrita al IV. Fonament de Dret de la present resolució judicial.

Aquesta resolució no és...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR